Ilyen gumis mellrészű nyári ruha alá kell melltartó? Ha igen, milyen?
Figyelt kérdés
[link] hasonló mint ez, ugyan ilyen gumis mellrészű és nyakbakotos. Próbáltam pánt nélküli melltartoval de látszik hogy ott van a ruha alatt.. A formája vagy nem tudom hogy mondjam.2016. júl. 3. 17:44
1/4 anonim válasza:
Öntapadós melltartót próbáltad? De amúgy ha jól érzed magad melltartó nélkül, akkor nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Az hogy látszik hogy van rajtad melltartó, szerintem nem probléma, szinte mindig látszik. Amúgy nagyban függ attól hogy mekkorák a melleid, ha nem túl nagyok, és neked kényelmes úgy, akkor vedd fel melltartó nélkül. Ha nagyobbak és melltartó nélkül önálló életet kezdenek élni, akkor inkább melltartóval.
3/4 anonim válasza:
Minek? Ha nincs hasig erő melled akkor felesleges.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor melltartó nélkül veszem fel :)
2016. júl. 6. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!