a telefont NEM KELL leadni soha sehol! viszont kikapcsolni, vagy lehalkítani már egyes helyzetekben kötelező!
2017. jan. 9. 21:39
2/7 anonim válasza:
Nem. Még ha felelősséget vállalnak se (amit amúgy kétlek) mert a sajnálatukkal nem kapom vissza ha netán eltűnne.
2017. jan. 9. 21:42
3/7 anonim válasza:
Nem. Sem a penztarcamat, sem a kulcsaimat, sem a telefonomat nem adom le sehol. Ha van zarhato szef, oda beteszem, de olyan helyre, ahol barki hozzaferhet? Ne vicceljunk mar.
2017. jan. 9. 21:56
4/7 anonim válasza:
Nem szabad!
2017. jan. 9. 22:00
5/7 anonim válasza:
Ez nekem is örök dilemma. Főleg bulizáskor, hogy mit kezdjek a táskámmal. Hiába kistáska nem jó, nem igazán lehet vele táncolni, zsebben meg nem fér el minden... Én sokszor leadtam és nem lett semmi baj, de tényleg nem szerencsés, nagyon nem
2017. jan. 9. 23:02
6/7 anonim válasza:
Nem.
2017. jan. 9. 23:07
7/7 anonim válasza:
Nem. Buliba hordok magammal egy kb tenyérnyi kis táskát amiben a szükséges dolgok pont elférnek.Vállon keresztbe vetve egyáltalán nem zavar, kb észre sem veszem.
Aréna Pláza,Westend,Campona,Premiere Outlete?Hol lehet a legolcsóbban megúszni(tudom,hogy egyik sem hely nagyon olcsó,de csak van közülük olcsóbb egy picivel) és melyik helyen a legnagyobb a választék(értsd:Tally,Douglas,H&M,Retro,Deichman,stb.)??hol szoktak lenni...
Amim jelenleg van:
8 farmernadrág
1 bársonynadrág
1 fekete szoknya
1 ing
2 hosszúujjú
2 kapucnis pulcsi
1 bőrdzseki
1 szövetkabát
Amit még mindenképpen szeretnék:
1 bordó hosszúnadrág
5-6 hosszúujjú felső
1 pulcsi
1-2 szvettter
Szükséges ezen kívül még valami?
21N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!