Milyen rövidnaci az ami még elfogadható egy lányon?
Én elég fap-na vagyok ruhák terén, nem szeretem a mini dolgokat, szóval az, hogy én mit vennék fel tök más, mint ami szerintem más lányokon jól mutat.
Én ennél rövidebbet nem vennék fel [link]
bár nem hordok rövidnadrágot, de ez lenne a max. (Itthonra nyilván nem érdekel)
Másokon simán jól néz ki a rövidebb. Az nem tetszik, amikor a farpofák alul nagyon kilógnak, de ha pont az aljáig ér, az csini. :)
Èn szeretem a rövid farmerokat, az olyat is , amiből picit kilátszik a popsim gömbölyű alakja. Szerintem testtől függ, hogy meddig ízléses egy ruha.
20/l
Èn szeretem a rövid farmerokat, az olyat is , amiből picit kilátszik a popsim gömbölyű alakja. A szoknyàkat utálom kb évente 1x van rajtam, de az is nyűg.
Egyébként szerintem testtől függ, hogy meddig ízléses egy ruha.
20/l
Nekem az ilyesmi stílus jön be, a rövid farmersortok nem igazán. Azokat a munkahelyemen sem néznék jószemmel (irodában). Örülök, hogy idén ezek eléggé divatba jöttek és sok helyen, különböző színekben, mintákkal lehet kapni ilyesmiket, mert az elmúlt években gondban voltam a 35-40 fokban. :)
Persze strandra jöhetnek a forrónacik, Balatonparton pl nekem is belefér, de hétköznapokban nekem nem igazán...
8,9,10!
Egy szoknyára sosem mondják azt a jelzőt amit a 10-es írt , de egy olyan rövidgatyára amiből lóg a seggetek vagy nem térdig ér annál inkább!
A szél alá kap az egy pillanat, de a pitcsád órákig kint díszeleg.
És igen egy fiú is tudhatja milyen egy szoknya, nem feltétlen skótszoknya mert van férfiszoknya is úgy mint női nadrág és lehet Ő is felpróbált már egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!