Lányok! Nadrág fölé szoknya! Hogyan is?
Sajnos képet nem találtam, ha linkelnétek, azt megköszönném!:)
Nekem tetszik az a fajta öltözködés, amikor farmerra szoknyát vesznek fel.
Ennek van valamiféle megnevezése?
És milyen nadrágra illik? Csőszárúra, vagy egyenes szabásúra?
Nem jó,ha túlságosan csőnadrág, nem?
De ne is legyen túl bő, olyan közepes?
És erre milyen anyagú szoknyát szokás, és kb milyen hosszút?
Erre farmerszoknya jó? Vagy másmilyen? Kérlek, segítsetek!!!!!
Mindenki véleménye érdekel, köszönöm!:)

nemis tudom.. szerintem ez leggingsel még elmegy, de farmerral.. egy szoknya...hát nemtudom:D
nekem nemjön be:D
csak ezt találtam..
ha neked tetszik hordjad:D
szerintem egy csőszárú vagy egyenesszárú a legjobb UGYANOLYAN színű minivel.:)
remélem segítettem
Természetesen lány vagyok!:D:D:D
A leggings-sel szoknya milyen is pontosan? Abban nem vagyok jártas.:S
Az a baj, hogy nem tudom elmondani.:S
De már láttam még régebben pl. Palotás Petrán is, és jól nézett ki.
Nem lesz "túl sok" így a cucc, mert a szoknya vékony anyagból van, és szinte olyan, mintha egy kendő lenne ott a nadrágra húzva.

Ilyenre gondolsz?
Annyit tudok róla hogy a hippi divat része de hogy mi a neve vagy van-e azt nem.
Azt azonban megjegyezném, hogy attól hogy neked tetszik másnak nem valószínű hogy fog. Amit belinkeltem alatta vannak vélemények(vagy keresd meg a fő honlapot amin a kép van) és hát irtózatosan lehúzzák az a szoknyát a leányzón...

20:34 XDDD :DDD kik azok a nyomorék transzvesztiták?? :D ha egy ilyet meglátnék,és fel akarna szedni,elküldeném a duna korzóra,hogy ott keressen magának "lányt"! :DD
Szerintem ez nagyon vagány,bár nem tudom,tetszik e az ilyesmi,szoknyával,és anélkül is lehet hordani! :>
ha nem tetszik,varrattas hasonlót csak pl más színben,és ami a te stílusod,de ez a jövő divatja! :)) Én is ilyet akarok!

"...hogy attól hogy neked tetszik másnak nem valószínű hogy fog."
Ez még komolyan érdekel valakit,hogy másnak akarjon megfelelni? :D Százból ha egynek tetszik,az már elég,és az az egy,ha te vagy,akkor is bőven elég!! :D
23:20-as, be tudnád linelni még egyszer? :)
Bocsi,csak nekem nem jeleníti meg.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!