Mit vegyek fel fehér cipőhöz? Cipőt szeretnék vásárolni, kiválasztottam már hogy mit szeretnék de ki szeretnék lépni a komfort zónámból és fehér színben szeretném megvenni. De nemtudom mi illik a fehér cipőhöz.
Figyelt kérdés
16.F vékony alkat vagyok2017. dec. 26. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Nem nézne ki hülyén, ha egy rövid ujjú fekete-fehér kockás ing alá felvennék egy tiszta fehér hosszú ujjú pólót? 17/f
Suliba venném fel meg bulikba. Ha csak simán a rövid ujjú ingben mennék úgy szerintem fáznák. Ha így jó, akkor az inget begomboljam, vagy hagyjam kigombolva?
Csajok! Ekkora divat most a fehér Adidas cipő?
Kb minden második csajszin ilyesmi fehér Adidas cipőt látok. Ennyire jó és strapabíró, vagy most ez a divat?
Fehér inget szeretnék venni, jó vétel lenne ez?
Nem feltétlenül ünnepi alkalmakra, hanem inkább hétköznapokra venném fel.Vélemény?25/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!