Mit ajánlotok a kifakult fekete pólóra hogy vissza kapja szinét?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 20:14
1/6 anonim válasza:
LEhet kapni DM-ben fekete ruhafestéket, azzal befested. Utána olyan, mint új korában - a festés után célszerö legalább fél órát ecetes vizben áztatni (2-3 evökanál ecetsav 1 liter vizbe, vagy 1 dl 10 literre = 1 vödör), ez rögziti a szint és nem fakul ki hamar.
2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy fehér minta is van a polón :S
más valami??:S
de előzöt is nagyon köszi :)
2010. jún. 4. 23:11
3/6 anonim válasza:
hát max próbáld meg valahogy leragasztani a mintát, amíg áztatod, ha olyan. sokat nem veszíthetsz, ha annyira ki van fakulva, hogy hordhatatlan. vagy lesz a fehér helyett szürke mintád, az is egy megoldás :)
4/6 anonim válasza:
Kukát javaslom. Egy sima póló nem akkora összeg, hogy megérje festegetni. Vegyél egy újat, a festés árából (ami ha nem sikerül még az is kárba veszik) vehetsz egy új pólót. Gondolom nem egy méregdrága limitált szériás darabról van szó, ami pótolhatatlan veszteség.
5/6 anonim válasza:
előző válaszoló: felteszem a kérdező is gondolt erre az opcióra, de valamiért meg szeretné menteni ezt a darabot. nekem is volt, hogy mosás után véletlenül a túl sok mosószer nem jött jól ki a fekete ruhából, és elszínezte azt, de nagyon szerettem azt a darabot, úgyhogy befestettem én is (azóta azt a festéket viszont nem láttam sehol sajna...)
6/6 anonim válasza:
Gondolom gondolt rá, de nem ér az egész pepecselés annyit, mint amit rá kell szánni.
Lehet, hogy megveszi a drága festéket, és ugyanúgy ki kell dobja a pólót, és még a festék ára is kárbaveszik.
Most jártam egy Tally Weijl pólóval hasonlóan, 3000ért megvettem, 1szer felvettem, kimostam é az elején lévő szőr díszítés foltokban lejött. Még kimostam 2 szer, addigra az összes lejött, de a szőr alatt ragad az anyaga, mert csak rá volt ragasztva a dísz. Kidobtam. Kb. ennyit ért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!