Bécsben, ill. Budapesten melyik kerületekben vannak a nagyon drága boltok?

válasza:Kärtner Strasse az 1. kerületben, aztän a Mariahilfer Strasse az elög hosszu 1. keruletben indul es valahol a 6. vagy 7. kerületnöl van a vege. De ilyen draga dolgok szerintem a Donauzentrumban is vannak az meg a 22. kerületben vannak.
Egyebkent Ausztriaban kicsit mashogy van a tarsadalom felepitve, mivel nagyon sokan jol keresnek sok a "gazdag", nem csak a felsö 10ezer hanem akar egy takaritonö is be tud menni ezekbe a boltokba vasarolni, ha vollzeit dolgozik. Magyarorszagon sokkal több a csoro.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Bécs: Am Graben (Mariahilferstr. illetve Kärtnerstr. nem luxus-színvonal)
Berlin: Kurfürstendamm illetve a Kadewe-ház
Párizs: Avenue Montaigne, Madeleine-kerület, Galeries Lafayette.
A budapesti váci utca egyébként a fentiekkel köszönôviszonyban sincs, szerintem te inkább az Andrássyra gondoltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Ha nem is rossz minőségű, de gagyi kinézetű darabokat árulnak horror áron. Nyilván személyes ízlés kérdése is, de divatjamúlt és közönséges benyomást keltenek szerintem a ruháik.
nem azért mert megvan rá a pénz meg meg is rendeltem már tegnap de miért kerül mégis ennyibe?
Fehérvári uti piacnál néztem, de ot botrányosan drága volt.
XIX, IX kerület. Köszi Ha igen légyszi írjatok honlapcímet
Olyan lenne jó, ahol többen le tudunk ülni, és nem is nagyon drága.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!