Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bécsben, ill. Budapesten...

Bécsben, ill. Budapesten melyik kerületekben vannak a nagyon drága boltok?

Figyelt kérdés
Vagy mik a híres "vásárló utcák" mint talán a Váci utca Budapesten? Olyan boltokra, üzletekre gondolok, ahol mondjuk a felső 10ezer vásárol, tehát olyan márkákat forgalmaznak, mint Gucci, Dolce&Gabbana, Zegna, Tiffany, Cartier stb

2018. ápr. 17. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bp-n az Andrássy út.
2018. ápr. 17. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Kärtner Strasse az 1. kerületben, aztän a Mariahilfer Strasse az elög hosszu 1. keruletben indul es valahol a 6. vagy 7. kerületnöl van a vege. De ilyen draga dolgok szerintem a Donauzentrumban is vannak az meg a 22. kerületben vannak.

Egyebkent Ausztriaban kicsit mashogy van a tarsadalom felepitve, mivel nagyon sokan jol keresnek sok a "gazdag", nem csak a felsö 10ezer hanem akar egy takaritonö is be tud menni ezekbe a boltokba vasarolni, ha vollzeit dolgozik. Magyarorszagon sokkal több a csoro.

2018. ápr. 17. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
XVIII kerület Lisztferihegy
2018. ápr. 17. 21:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) És Párizsról, Londonról tudtok valamit?
2018. ápr. 17. 21:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Londonban egyedül a Harrods-t tudom, de semmi mást. Párizsról meg semmi ilyesmit. Még Budapestről vagy Bécsről is írhattok, ha valakinek még jut eszébe! Nagyon köszi az eddigi válaszokat is! Mentek a zöldek! :)
2018. ápr. 17. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem túl hasznos, de Berlinben a Fridrichstraße ilyen.
2018. ápr. 17. 22:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Neked is köszi! Ment a zöld! Hasznos, Berlin is érdekel. Igazából Európa nagyvárosai érdekelnek. Akár az olasz "divatvárosok" is: Milano, Róma stb. Vagy Madrid, Prága, Berlin, London, Párizs stb. Csak azért Bécset és Budapestet írtam, mert azok vannak a legközelebb. Szóval ha valaki tud ilyen infót bármelyik nagyvárosról, azt megköszönöm és megy a zöld kéz! :)
2018. ápr. 17. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Milánó via Montenapoleone és környéke, az excelsior és a rinascente. Róma spanyol lépcső előtt a via dei Condotti-tól a via del corso-ig. Párizsban a Cambon utca is szép, de a champs-élysées-t ajánlom, gyönyörű. Budapest Andrássy út, Bécs kärntner Strasse, tuchlauben. Isztambulban rengeteg hely van, ajánlom a zorlu centert és az istinye parkot. Dubai-ban a Dubai Mall. Firenzében a dóm környéke, Velencében a San Marco és mellette levő utcák. Huhh, hirtelen ennyi jutott eszembe!
2018. ápr. 18. 01:43
 9/12 anonim ***** válasza:
London Fashion Streeten vannak nagy márkák, mikor Magyarban voltam ilyen üzletekben alig volt jo cucc, ott nem is lenne penz ra.
2018. ápr. 18. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Bécs: Am Graben (Mariahilferstr. illetve Kärtnerstr. nem luxus-színvonal)

Berlin: Kurfürstendamm illetve a Kadewe-ház

Párizs: Avenue Montaigne, Madeleine-kerület, Galeries Lafayette.

A budapesti váci utca egyébként a fentiekkel köszönôviszonyban sincs, szerintem te inkább az Andrássyra gondoltál :)

2018. ápr. 19. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A My77, Mayo Chix és hasonló márkák hogyan maradtak fenn idáig?

Ha nem is rossz minőségű, de gagyi kinézetű darabokat árulnak horror áron. Nyilván személyes ízlés kérdése is, de divatjamúlt és közönséges benyomást keltenek szerintem a ruháik.

Megrendeltem ezt a kabátot (lent) de mégis miért ilyen drága?

nem azért mert megvan rá a pénz meg meg is rendeltem már tegnap de miért kerül mégis ennyibe?

Hol lehet normális áron karácsonyfát kapni a XI, vagy XII-ik kerületekben?

Fehérvári uti piacnál néztem, de ot botrányosan drága volt.

Van az alábbi kerületekben jó és nem túl drága squash pálya?

XIX, IX kerület. Köszi Ha igen légyszi írjatok honlapcímet

Merre találok egy jó FAGYIZÓT Budapesten, nem túl külvárosi kerületekben?

Olyan lenne jó, ahol többen le tudunk ülni, és nem is nagyon drága.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!