Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai műtéttel ilyen...

Plasztikai műtéttel ilyen arcforma lehetséges a mostaniból?

Figyelt kérdés

Ilyet:

[link]

[link]

Ilyenből: [link]

[link]

Köszi a választ előre is.:)

12 éves korom óta utálom az arcformám, túl széles, nem is aranyos, nem tudok olyan hajakat hordani amilyeneket szeretnék. Egyszerűen gyűlölöm!

2014. máj. 10. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mindent lehet, de eléggé veszélyes és szövődmények veszélyével teli beavatkozást tudok csak elképzelni (le kell faragni az állból, implantátum kell valószínűleg, mindez az arcizmokat komolyan veszélyezteti, eltorzulhat az arc stb.).

Inkább fogadd el magad. Sosem lesz tökéletesen olyan, mint aki ilyen arcformával születik.

2014. máj. 10. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Mivel nem linkeltél saját képet, így sajnos nem igazán lehet válaszolni a kérdésedre. A problémádat egyébként sem értem. Van egy bizonyos beavatkozás ami az arckoponya egészét változtatja-korrigálja. Le Fort 2-es, Le Fort 3-as típusú arc-állcsontsebészeti beavatkozás. De ilyet rajtad biztosan nem fognak elvégezni. Ez egy nagyon megterhelő műtét a szervezet számára. És kizárólag arcfejlődési rendellenességek esetén szoktak ilyen beavatkozást végezni. Például : archasadékok, állkapocs fejlődési rendellenességek, egyéb arckoponya torzulások stb)
2014. máj. 10. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Tehát akkor az én arcommal is történhet ilyen csoda?:

[link]

2014. máj. 10. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én az általad linkelt oldalon, a képeket elnézve plasztikai műtétek előtte-utána eredményét látom-esetleg photoshop-ot. Továbbá egy két képen láttam-ha tényleg ugyanaz a két kép-akkor orthognath sebészeti eljárást. Vagy Le Fort 1-es beavatkozást, de mégegyszer hangsúlyozom, ezen beavatkozások közül egyiket sem fogják rajtad elvégezni, fentebb írtam miért.
2014. máj. 10. 21:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt.:)

Es egy ilyen mutetet elvegeznenek rajtam?

[link]

2014. máj. 10. 21:39
 6/11 A kérdező kommentje:
2014. máj. 10. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy ma Magyarországon nagyon kevés arc-állcsontsebész praktizál. A legkiemelkedőbb orvosok közül érdemes megemlíteni Prof.Barabás József, és Dr.dr Oberna Ferenc urat. Ők nem folytatnak magánpraxist, bár én ha szükségét érezném, és pénzem is lenne bőven, csak kettejük közül választanék. Ma Magyarországon ők a legjobbak a szakmában. Mivel nem láttam rólad képet, ezért nem tudok neked tanácsot adni, olyan fotó is jó lenne amelyen kitakarod a szemeidet, homlokod stb. Az orrodra és az az alatti területre lennék kiváncsi. És a fogsorodra is. Csak úgy tudok neked tanácsot adni ha ezt látom. Azt értem most már hogy nagy vonalakban mit szeretnél(keskenyebb állkapcsot), egy alsó állkapocs műtétet, csak ez nem egyszerű műtét.
2014. máj. 10. 21:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Kuldtem fenykepeket. Boven...

Remelem ez alapjan tudsz valamit mondani.

2014. máj. 10. 22:10
 9/11 anonim válasza:
nekem is pont ilyen problémám van, mint neked...és amikor láttam ezeket a koreai lányokat(még régebben) végre felcsillant egy kis remény, de ahogy utána olvastam, ilyen drasztikus műtéteket csak Koreában csinálnak. Ott gyakoriak az ilyen beavatkozások de itt Magyarországon nem, szal nem hiszem h találnál (találnánk) olyan orvost aki megcsinálná. Én arra jutottam, h ha majd egyszer összegyűjtök elég pénzt(több milliót) akk kiutazok és megcsináltatom ott. Nagyon sok plasztika turista jár koreába szal meg lehetne oldani, csak rohadt drága maga a repjegy is nem csak a műtét és a hozzá kapcsolódó dolgok.
2014. máj. 11. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi a baj a széles arcformával, én ezt nem értem. A kisfejű lányok akiket linkeltél úgy néznek ki mint az egerek. :) egérfejet akarsz?
2014. máj. 12. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!