Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogyha a szexuális életemet...

Hogyha a szexuális életemet teljes mértékben tönkreteszi a melleim miatt érzett szégyen, akkor esetleg hogyan szerezhetnék anyagi támogatást plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez nem is lehetséges. Voltam már plasztikai sebésznél, aki közölte, hogy bizony ezen csak a műtét tud segíteni, és, hogy mivel még csak 20 éves vagyok ő nem szívesen csinálná meg, mert a hegek nem igazán fognak elmúlni a fiatalságom miatti gyors regenerálódás miatt. Nem tudom, krémekre is gondoltam, de úgy hiszem, hogy minden ilyesmi kamu és pénz rablás, mintsem segítség.. Nem akarom a 20as éveimet így megélni, lassan már mindenre hatással van, nem csak a szexre. Nagyon sok mindenben meggátol.

Vélemény, esetleg?

2016. jún. 25. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Pszichológushoz kell elmenned pár alkalommal,ő majd ad egy orvosi igazolást.
2016. jún. 25. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Megkérdezhetem, hogy mi a probléma a melleiddel?

Privátban is válaszolhatsz, ha nem szeretnéd világgá kürtölni.

És nem ismerkedni szeretnék, mert lány vagyok, úgyhogy nem perverzióból kérdezem.

2016. jún. 25. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
A pszichológus mindenképpen jó ötlet lenne, nem normális, hogy így érzel, bár bizonyos extrém esetekben bizonyára érthető, de akkor sem kéne, hogy már-már mindenre hatással legyen...
2016. jún. 26. 01:14
 4/6 opened paradise ***** válasza:
62%

Nagy valószínűséggel téged jobban zavar,mint a partnereidet.

Ezt kéne leginkább tudatosítanod magadban.

Amúgy vannak olyan oldalak,ahol vadidegenek dobják össze mellekre a pénzt,de szerintem elég perverz dolog.

2016. jún. 26. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
7%
Mondjuk ha dolgoznál? Már 800.000körül találsz jó dokit. Kb egy heti fizetésem.
2016. júl. 1. 21:43
 6/6 anonim válasza:
Utolsó, te adót csalsz, vagy 3 műszakban dolgozol?
2019. aug. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!