Próbáltatok már termékeket a Luxoya magyar sminkmárkától?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a Jákob Zoltán újabb vállalkozása ez a műköröm biznisz után. Kicsit szkeptikus vagyok, mivel pl. a kacsaszájú Angyal Ada az egyik "reklámarc" valahogy a nőről nem a kifinomultság és az elegancia jut az eszembe, se nem a minőség...Tetszenek a rúzs színeik, de nem akarok beruházni ilyen hulladék termékekre, ezért érdeklődöm.2025. máj. 26. 13:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Fülbe egyszerre hány piercinget lehet szúratni? (többi lent)
Úgy szeretném hogy a jobb fülembe a fülcimpába szeretnék kettőt szúratni, a bal fülembe pedig a fülcimpába egyet és egy helixet vagy egy dupla helixet még mellé, még nem tudom pontosan hogy melyiket szeretném. Ezt így elvállalja egy piercinges, vagy ez túl sok lenne...
A rossmannban kicserélik a terméket?
Vettem egy korrektort és üres a termék,ki van száradva,ilyenkor ki fogják cserélni vagy nem?
Nektek hány parfümötök van?
Nekem 3db különböző évszakokra. Nektek menyi ami fölött pazarlásnak érzitek?
Zsíros bőrre tudtok hidratálót és primert ajánlani?
Most szeretnék elkezdeni sminkelni,hidratáló vagy hidratáló krém kell a smink alá? Mi a különbség? Tudtok ajánlani olyan hidratálót amelyik a smink alá kell?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!