Mit gondoltok az ilyen cipőkről? (kép lent)
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek :D Viszont asszem eléggé megoszlik róla a vélemény, és itt még nem olyan népszerű mint amerikában... Egyébként Jeffrey Campbell a cipők neve.
2012. febr. 18. 14:15
2/13 anonim válasza:
Van ilyenem, és imádom. Nagyon kényelmes és szerintem szép is, de ez szubjektív, pár éve még nekem sem tetszett volna, de azóta változott az ízlésem. Nekem bejön.
3/13 A kérdező kommentje:
Vagyis elírtam bocsi, nem a cipők neve Jeffrey Campbell, hanem a tervezőjüké :)A nevük Lita vagy Litas ^^
2012. febr. 18. 14:21
4/13 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek! van is hasonlóm csak nem magassarkú :)
5/13 A kérdező kommentje:
2012. febr. 18. 14:33
6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az aki írta hogy neki van, nemtudja véletlenül, hogy mekkora a sarka? :D Tehát milyen magas?
2012. febr. 18. 14:35
7/13 anonim válasza:
olyan mint egy lópata. de nekem valahogy mégis tetszik. imádom a plattformot!
8/13 anonim válasza:
Én írtam, hogy van ilyenem, 13 cm a sarka+2 cm a platform.
9/13 Szana33 válasza:
a barnát én is elfogadnám, kb mennyibe kerül egy ilyen?
10/13 anonim válasza:
Én 160 dollárért rendeltem, azért nem mondom forintban, mert ugye a napi árfolyamtól függ, én pedig nem emlékszem, akkor mennyi volt, 30 ezer körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!