Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix piercing helyen lehet...

Helix piercing helyen lehet fülbevaló?

Figyelt kérdés
Decemberben csinaltattam meg faj egy kicsit. Nem találok olyan piercinget ami tetszene. Viszont sok szép fülbevalóm van. Rakhatok bele olyat is vagy az vékonyabb es össze szűkül a lyuk es akkor Nemtudok mar rendeset tenni bele?

2014. máj. 11. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az van...:)

És nekem is volt ilyen gondom de visszatágult, mikor átnyomtam megint vastagat, és csak kicsit fájt utána...mondjuk azóta már nem húzódik össze a furatom, de nekem már 5 éves...szóval egy idő után úgy begyógyul hogy ne húzódjon össze...

2014. máj. 11. 14:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! (:
2014. máj. 11. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, rakhatsz bele, de tényleg össze fog szűkülni. Én vékonyabb piercinget raktam bele és hozzászűkült a luk.
2014. máj. 12. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!