Hogyan tudnám ezt megcsinálni?
Hogyan tudnám buliban elveszteni? Nem akarok vele büszkélkedni, de már nagyon kanos vagyok és a mindennapos maszturbálás uncsi!! Vannak lányok, akik szívesen táncolnának velem meg mintha többet is szeretnének! De ott mi a teendő, hogy ez összejöjjön? pl: tánc közben, hogyan tudnám elindítani ennek a folyamatát, hogy odáig jussunk?
Nagyon érdekelne! Normális válaszokat szeretnék, köszönöm! 17/F
Én pl lány vagyok.Volt már pár ilyen tapasztalatom,persze a végén nem lett belőle sex,mert én nem vagyok olyan,de..tapasztalatom irom le:
Buliban sokáig szemeztünk a pasival,majd egyre közelebb jött felém..partyztunk..ilyenek.és eközben is sokszor összeakadt a tekintetünk.
Majd végül odajött és hozzámhajolt..elmondta hogy milyen szép vagyok,jól mozgok..stb majd táncoltunk és kérdezte,hogy van e kedvem kimenni vele.Kimentünk majd viccből mondta hogy ere lakik én pedig mondtam h akkor sétáljunk ara.majd dumáltunk és hirtelen nekiszoritott a falnak erotikusan.csókolóztunk,én löktem magamtól el,de mégis férfias volt.jót szórakoztunk.szerintem több is lehetett volna belőle,dee én nem vagyok oylan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!