FÉRFIAK! Szűz vagyok. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ez vonzó lehet számotokra? 25-35 éves férfiakat kérdeznék :)2011. nov. 27. 20:07
2/18 anonim válasza:
Önmagában még nem feltétlenül vonzó, de ha egy békés személyiség társul hozzá, akkor nagyon izgalmas lehetsz :) Bár nagyon nem az a korcsoport vagyok, de kíváncsi vagyok, milyen a személyiséged! Lenne kedved privátban beszélgetni? Érdekel, hogy téged mi nyűgöz le. Mi mozgat meg belül? Mit érzel?
18/F
4/18 anonim válasza:
szerinted kit érdekel???
Mert nekem csak azt jut eszembe hogy vagy nagyon buta vagy vagy nagyon csúnya..
6/18 A kérdező kommentje:
sem butának sem csúnyának nem mondanám magam :D egyszerűen feltettem ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok :)
2011. nov. 27. 20:14
8/18 A kérdező kommentje:
azért kérdezem, mert 18 éves vagyok :D nem 30 éves szűz. :D
2011. nov. 27. 20:15
9/18 anonim válasza:
Bizonyos kor után ez már nem olyan vonzó a pasiknak.van egy barátnőm 30-hoz közel és még szűz.egy srácnak tetszett de mikor megtudta hogy szűz akkor inkább visszalépett. Mikor rákérdeztem a pasira hogy miért (jóban vagyok vele) akkor mondta hogy azért mert szűz és neki tapasztalt nő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!