Miért lett ilyen nagy divat hogy a kiscsajok azelőtt elvesztik a szűzességüket, mielőtt középsuliba mennek?
én pl még 1-2 évig nem tervezem elveszteni...szal tudod vannak kivételek...
14/L
Sajnos eléggé nagy divat lett..én 12 éves koromban vesztettem el sajnos de azért mert megerőszakoltak..most 15 vagyok és végre sikerült találnom egy fiút aki megbecsül és igen vele lefeküdtem..mert így valamennyire a régi fájó emlékek tompultak.
15/L
Én azt sem értem, hogy a 13-14 éves kislányok, hogyan állhatnak készen lelkileg a szexre? Én talán egy éve éreztem magam úgy, hogy mostmár megtudnám tenni, mert megérettem hozzá. Most már csak arra a srácra várok, aki mellett úgy érzem majd, hogy meg is éri megtenni. De még fiatal vagyok, szóval van időm. :)
A kérdéshez kapcsolódóan csak annyit, hogy elég szomorú, hogy manapság (pl. az én osztályomban már többször is szemtanúja voltam ennek) már arra a lányra néznek furcsán, és lenézően, akinek -16 éves létére- még megvan a szűzessége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!