14éves lány (nem sokára 15) vagyok, a barátom 16, lassan egy éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, petting volt (már kitapasztaltuk egymás igényeit). Szerintetek korai vele lefeküdnöm?
És hogyan tervezel védekezni? Mit teszel, ha "baleset" történik? Tisztában vagy vele, hogy onnantól évente nőgyógyászhoz is kell járni?
Igen a középkorban például amellett hogy 14 évesen már gyerekük is volt meghaltak 30 évesen, és pl.: nem volt rendes tisztálkodási lehetőség sem, mégse mondjuk, hogy nah nem fürdök egy hétig, végülis a középkorban is megvoltak nélküle...
Azt meg kihagytad, hogy akkor gyermeknemzés céljából szexeltek a férjükkel a 14 éves lányok, nem azért, mert már annyira unták magukat, hogy nem bírtak jó dolgukba mást kitalálni a szexen kívül...
Ezt neked kell tudnod, érezned:-) Ha te úgy érzed, hogy már elég komoly a saját felfogásod+a kapcsolatotok is, akkor már inkább a gyakorlati tényeken kell gondolkozni.
Beszéltetek a védekezésről? (legyen nálad is gumi! és ha elszakad, akkor feltétlenül menjetek el esemény utániért)
Lesz lehetőségetek nyugalomban szexelni?(értsd: nem nyit rátok szülő, nem is egy wc-ben csináljátok, stb:-D)
Társadalom: 14 évesen még korai, de ha nem reklámozzátok, akkor nem jönnek rá.
Mindenki maga érzi, hogy mikor jött el az ideális időpont, én még lassan 17 évesen is gyerekesnek érzem magam+sok ilyet ismerek, de előfordulhat, hogy te már készen állsz.
Szia!
Ha szeretitek és ismeritek egymást, akkor szerintem ezzel nincs gond. A lényeg hogy bízz meg benne és ne legyenek fenntartásaid. Csak akkor csináld, ha tényleg 100%-ig ezt akarod.
Kedves mindenki más!
Az érettség nincs korhoz kötve, a kérdező a kérdése, a leírása és a válaszai alapján sokkal érettebbnek tűnik mint egyes 23 éves "nem merek óvszer venni", "terhes leszek a vibrimtől? csak ő van nekem" kérdezők. Nincs ilyen hogy 15 évesen még éretlen hozzá, 16 évesen már nem.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!