Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14éves lány (nem sokára 15)...

14éves lány (nem sokára 15) vagyok, a barátom 16, lassan egy éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, petting volt (már kitapasztaltuk egymás igényeit). Szerintetek korai vele lefeküdnöm?

Figyelt kérdés
Rövid megjegyzés. A kérdés nem azért tettem fel, mert nem vagyok biztos abban, hogy le akarok vele feküdni,hanem mert tudni szeretném, hogy ezt a társadalom mennyire fogadná el. Persze nem fogom reklámozni! Aki pedig kötözködni jön forduljon vissza!
2014. máj. 5. 20:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A barátom nem szűz, amúgy nagyon szerencsések vagytok akkor!
2014. máj. 5. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:

És hogyan tervezel védekezni? Mit teszel, ha "baleset" történik? Tisztában vagy vele, hogy onnantól évente nőgyógyászhoz is kell járni?

Igen a középkorban például amellett hogy 14 évesen már gyerekük is volt meghaltak 30 évesen, és pl.: nem volt rendes tisztálkodási lehetőség sem, mégse mondjuk, hogy nah nem fürdök egy hétig, végülis a középkorban is megvoltak nélküle...

Azt meg kihagytad, hogy akkor gyermeknemzés céljából szexeltek a férjükkel a 14 éves lányok, nem azért, mert már annyira unták magukat, hogy nem bírtak jó dolgukba mást kitalálni a szexen kívül...

2014. máj. 5. 21:29
 13/22 Noydra ***** válasza:
Ki nem szarja le mit gondol a társadalom?
2014. máj. 5. 21:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Gumival meg fogamzás gátlóval esetleg?! És igen tisztába vagyok vele mi jön utána. Én se azért akarok szexelni, mert annyira unom magam, hanem mert kívánom..
2014. máj. 5. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod, érezned:-) Ha te úgy érzed, hogy már elég komoly a saját felfogásod+a kapcsolatotok is, akkor már inkább a gyakorlati tényeken kell gondolkozni.

Beszéltetek a védekezésről? (legyen nálad is gumi! és ha elszakad, akkor feltétlenül menjetek el esemény utániért)

Lesz lehetőségetek nyugalomban szexelni?(értsd: nem nyit rátok szülő, nem is egy wc-ben csináljátok, stb:-D)

Társadalom: 14 évesen még korai, de ha nem reklámozzátok, akkor nem jönnek rá.

Mindenki maga érzi, hogy mikor jött el az ideális időpont, én még lassan 17 évesen is gyerekesnek érzem magam+sok ilyet ismerek, de előfordulhat, hogy te már készen állsz.

2014. máj. 5. 23:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Am utolsó vagyok: fogamzásgátlót nem szoktak 16 éves kor alatt felírni, inkább használjatok spermicidet a gumi mellé (nem helyett)
2014. máj. 5. 23:37
 17/22 anonim válasza:
0%
en 14 eves vagyok, a nodokim felirt fogamzasgatlot, mert 3 eve menstrualok, nem attol fugg h hany eves az ember, hanem h hany eve van meg. amugy ha szeretned tedd meg, de vedekezzetek! :)
2014. máj. 6. 00:38
 18/22 anonim válasza:
64%

Szia!

Ha szeretitek és ismeritek egymást, akkor szerintem ezzel nincs gond. A lényeg hogy bízz meg benne és ne legyenek fenntartásaid. Csak akkor csináld, ha tényleg 100%-ig ezt akarod.

Kedves mindenki más!

Az érettség nincs korhoz kötve, a kérdező a kérdése, a leírása és a válaszai alapján sokkal érettebbnek tűnik mint egyes 23 éves "nem merek óvszer venni", "terhes leszek a vibrimtől? csak ő van nekem" kérdezők. Nincs ilyen hogy 15 évesen még éretlen hozzá, 16 évesen már nem.

18/l

2014. máj. 6. 00:43
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Bármennyire tagadod, de te is tudod, hogy még korai. Lehet kívánod, már szívesen dugnál, oké, de korai. Hogy a társadalom mennyire fogadná el? Szerintem erre te is tudod a választ, különben nem kérdezted volna meg, ergo kételkedsz abban, hogy nem fognak később, esetleg 18-20 évesen egy kiégett nőszemélynek tartani, és elítélni. Ebből pedig azt szűröm le, hogy ennek a kérdésnek se füle, se farka, mert akkor is lefogsz vele feküdni. Akkor meg nem tök mindegy, mit szól a társadalom, ha ennyi idősen elveszíted a szüzességed? Mindenesetre nem vagyok egy begyepesedett gondolkodású ember, de én kissé hülyét kapnék, ha a lányom 14 évesen már dugni akarna, meg a fogamzásgátló járna az eszében, meg hasonlók. 14 évesen még egy gyerek, egy kislány, először járja már ki a 8 általánost, bhaszki, vagy a középiskola első felét, legalább. Nekem anyám nem engedte meg a fogamzásgátlót 18 éves koromig, pedig ő sem egy hú de szűk látókörű, vagy csőlátású ember.
2014. máj. 6. 11:14
 20/22 anonim ***** válasza:
#18 na nehogy már, hogy pár sor alapján döntsd el, hogy egy 14 éves lány érett-e vagy sem. Ez kész vicc... kíváncsi lennék, ha komplett, alapvető pár kérdést feltennénk neki a szexualitással kapcsolatban, tudna-e rá válaszolni helyesen minden segítség, pl a google nélkül. hagyjuk már.
2014. máj. 6. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!