Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmnek azt kamuztam hogy...

Barátnőmnek azt kamuztam hogy már nem vagyok szűz és holnap valószínűleg szexelünk, be fogok égni?

Figyelt kérdés
amikor először szóba került a szüzesség dolog a csajomnál, akkor ő mondta azt, hogy én már tuti elvettem egy csomó csaj szüzességét meg minden én meg megerősítettem ebben..tudni kell, hogy én 19 éves koromig egy balfék voltam, csúnya is még egy csókom se volt meg esélyem nem volt semmire, aztán változtattam magamon, pl gyúrtam, stílust váltottam, drága ruhákba jártam stb. tök menő lettem, de azért jó nagy lemaradásom van, 19 évig nem kommunikáltam csajokkal, bulizni se jártam. most meg összejöttem egy elég jó csajjal, ami annak köszönhető hogy 1 év alatt rengeteget változtam, aminek örülök, de most félek ettől, hogy béna leszek vagy hogy mit szól majd az egyébként szűz csajom (20 éves vagyok)
2014. szept. 20. 19:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

szerintem rá fog jönni.. én és a barátom is szüzek vagyunk még de már közeledtünk egymáshoz szexuálisan és le sem tudná tagadni,hogy még életében nem ért nőhöz.. nos, lehet te nála tehetségesebb vagy de akkor is valószinüleg fel fog tünni valamilyen módon..:/ jobb lett volna elmondani az igazat.

22L

2014. szept. 20. 19:34
 12/24 anonim ***** válasza:

És miért szégyellted bevallani? Megmutatnád, hol van leírva, hogy 20 évesen ciki a szüzesség?

Elmondom, hogy a mostani fiatalok veszítik el egészségtelenül korán, 15-16-17 évesen. GYEREKEK még, nem felnőttek, következményeket nem tudják felvállalni, és kaparják ki a magzatokat a KISLÁNYOKBÓL.

Szóval a szex a felnőttek sportja, nem a tinédzsereké. 20 évesen normális a szüzesség elvesztése, 17 évesen NEM.

2014. szept. 20. 19:38
 13/24 A kérdező kommentje:
ez így van, nem ciki sztem se, de annyit változtam pozitív irányban külsőleg, önbizalmam is nőtt, lett tekintélyem és hát újabb társaságba is kerültem..vhogy cikinek éreztem bevallani..
2014. szept. 20. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Jaaaj ez aranyos, ne parazz :D nalunk is ez volt anno exemmel. Azt mondta hogy mar nem szuz, ez persze az elso egyuttletnel elbukott, de nagyon aranyos volt. Egyaltalan nem haragudtam mert szerettem. Szoval szerintem ez nem nagy bun, majd szepen megbeszelitek. Ha szeret, nem lesz gond. :)
2014. szept. 20. 19:55
 15/24 anonim ***** válasza:
A lányok kényszerítenek minket a hazugságra, magunktól nem hazudnánk. Ha viszont tudják, hogy szűz vagy, akkor csak játszanak és szórakoznak veled és nem hagyják magukat megdönteni.
2014. szept. 20. 19:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet jobb lenne ha elotte elmondanad neki az igazat, ugy talan kevesbe kinos mintha szex utan kene magyarazkodnod :)
2014. szept. 20. 19:56
 17/24 A kérdező kommentje:
meg se fordult a hogy szűz vagyok, nem olyannak nézek ki (már)
2014. szept. 20. 20:08
 18/24 anonim ***** válasza:

mondd el neki, hogy szűz vagy, de gáznak tartottad elmondani.

én barátom is kamuzott hasonló dologról, de én még örültem is neki,hogy csak kitaláció volt.

főleg ha ő is szűz, akkor szerintem tökre örülne neki, hogy a fiú számára is ő az első. én legalábbis így voltam vele:)

2014. szept. 20. 20:16
 19/24 anonim ***** válasza:

"meg se fordult a hogy szűz vagyok, nem olyannak nézek ki (már)"

Senki külsejéről nem lehet megmondani ezt.

2014. szept. 20. 20:22
 20/24 anonim ***** válasza:

Remélem beégsz ha már ezzel kezded el a kapcsolatot.

Ha hazugsággal indítasz az elején akkor végig hazudni fogsz ha neked úgy lesz kényelmesebb. Én is szűz voltam, és nem haltam bele hogy elmondtam neki.

2014. szept. 20. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!