Barátnőmnek azt kamuztam hogy már nem vagyok szűz és holnap valószínűleg szexelünk, be fogok égni?
szerintem rá fog jönni.. én és a barátom is szüzek vagyunk még de már közeledtünk egymáshoz szexuálisan és le sem tudná tagadni,hogy még életében nem ért nőhöz.. nos, lehet te nála tehetségesebb vagy de akkor is valószinüleg fel fog tünni valamilyen módon..:/ jobb lett volna elmondani az igazat.
22L
És miért szégyellted bevallani? Megmutatnád, hol van leírva, hogy 20 évesen ciki a szüzesség?
Elmondom, hogy a mostani fiatalok veszítik el egészségtelenül korán, 15-16-17 évesen. GYEREKEK még, nem felnőttek, következményeket nem tudják felvállalni, és kaparják ki a magzatokat a KISLÁNYOKBÓL.
Szóval a szex a felnőttek sportja, nem a tinédzsereké. 20 évesen normális a szüzesség elvesztése, 17 évesen NEM.
mondd el neki, hogy szűz vagy, de gáznak tartottad elmondani.
én barátom is kamuzott hasonló dologról, de én még örültem is neki,hogy csak kitaláció volt.
főleg ha ő is szűz, akkor szerintem tökre örülne neki, hogy a fiú számára is ő az első. én legalábbis így voltam vele:)
"meg se fordult a hogy szűz vagyok, nem olyannak nézek ki (már)"
Senki külsejéről nem lehet megmondani ezt.
Remélem beégsz ha már ezzel kezded el a kapcsolatot.
Ha hazugsággal indítasz az elején akkor végig hazudni fogsz ha neked úgy lesz kényelmesebb. Én is szűz voltam, és nem haltam bele hogy elmondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!