Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos anyák, ti milyen sürün gondoltok arra hogy puncit nyalnátok ha mar egy hosszu kapcsolatban éltek es regen izgatott titeket vagy probáltátok is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Értem itt ezalatt azt,hogy akár egyedülálló vagy felesége van az idősebbnek aki amúgy ilyen (38-44 éves) és találkozik 20-24 éves sráccal. Ezek az emberek általában hogy jönnek össze? Hogy találnak egymásra? Bármilyen variációt meghallgatok. (Előre mondom,ne...
Lányok, ha a pasitok olyan kapcsolatot szeretne amiben néha kötzösen veletek egy harmadik csajt is bevontok, bele mennétek? Hetero vagy bi alapon tennétek ezt?
most gyantaznek ugymond eloszor. pici pelyhek vannak a pajeszomnal az arcomon. gyengek szoval meghuzom es ugy is kijonnek. :D egyszer mar hasznaltam hideg gyanta csikot ilyen x epiles rozsaszint es ujjnyi pottyokben kiomlottem. ezert tartok ettol is. nektek bevalt ?...
Sziasztok! Kisfiam 3 es fel honapos, 6 hetes koratol tapszeres. Eddig nagyon jol bevalt az Aptamil 1-es tapszer, es mar at is aludta az ejszakakat 21-tol 5-6-ig. Viszont egy par napja ujra ebred 2x ejjel es ebbol 1x ehes is, bevag 180 ml-t. Egyebkent napi 5x eszik 180...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!