Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk és lányok, nektek pasival vagy nővel jobb a párkapcsolat, csók, és a szex?
Párkapcsolatot csak férfival tudok elképzelni.
N
Ez nem .. meleg párkapcsolatban vagyok és :) van az a pillanat amikor arra gondolok ohh igen ő az én párom aranyos és olyannak szeret amilyen vagyok bocsi . Nyálasság miatt de ez az igazság
Nem azért jöttünk össze mert sok pénze van mert nem .. azért mert bele szerettem ! :) 42f
Párkapcsolat mindkét nemmel. Fiúba és lányba is voltam már szerelmes.
Csók, szex viszont lányokkal sokkal jobb nekem.
21/L/bi
Párkapcsolatban csak lányokkal tudok élni.
Szex meg igazából inkább más, nem tudnám mondani melyik jobb (férfiakkal én vagyok a passzív).
33/f/bi
én nekem szerencsémre van lehetőségem, hogy van a barátnőm, aki tud arról hogy biszex vagy, és így “engedélyezi” hogy mellette egy sráccal is legyen kapcsolatom.
a csók és a szex jobb a lánnyal, viszont szeretem a fiuval is nagyon, és eszem ágában sem lenne otthagyni egyiket sem.
17/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!