Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata orgazmust hogyan érhetek el?
Figyelt kérdés
Kell segédeszköz? Mennyi idő? Sajna alapba nehezen élvezek el.ápr. 17. 21:04
2/7 A kérdező kommentje:
Az zavar ha berakom. Van az a fura "k@kilni kell" érzés amitől az egész rossz.
ápr. 17. 21:07
3/7 Noren1989 

válasza:

Én is az ujjaival értem el.
Meg exem ujjaival.
4/7 anonim 

válasza:

Ujjal sikerül.Próbáld meg partnerrel sokkal kényelmesebb mint a saját ujjad.
5/7 anonim válasza:
Ujjal is el lehet érni. A lényeg hogy ne egyből csak úgy betold hanem izgasd fel magad kicsit előtte, ne 5 perc alatt akarj "túlesni a dolgon" és használj sok síkosítót mert szárazon elég kellemetlen tud lenni és akár sérülés is lehet belőle. Ha ujjal nem jön be vannak direkt prosztata vibrátorok is, minden szexshopban megtalálod szerintem vagy ha személyesen nem akarsz ilyet vásárolni neten is le tudod rendelni akár csomagmegőrző pontra is.
6/7 A kérdező kommentje:
Na de melyik vibrit?
ápr. 18. 15:27
7/7 anonim válasza:
5 ös vagyok. Nézz fel egy szexshop weboldalára, bőven van miből válogatni. Nekem személy szerint nincsen,én ujjal szoktam megoldani :). Egy exemnek volt egyszer, azt kipróbáltam olcsóbb kategóriás volt de szuperül ellátta a dolgát. Határ a csillagos ég ezeknél a kis játékoknál is de a helyedben nem költenék rá túl sokat mert egy olcsóbb is tényleg ugyan azt tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!