Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/27 anonim 

válasza:

válasza:Még nem de tervezem. Ha van jelentkező aki helysttem megtenné, annak örülnék
4/27 anonim 

válasza:

válasza:Magamnak unalmas, de ha valaki besegít... :)
5/27 anonim 

válasza:

válasza:Még nem, de kéne, csak valószínű lehetőség sem lesz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Fíúk ti már vertétek ki így?
Nagyon sok videoban lattam mar hogy amikor verik es aztan mikor eleveznek akkor a sperma spriccel egy nagyot Ezt én hogy tudom elérni? 21 éves vagyok de még sosem sikerult olvastam olyat hogy nagyon sokáig kell kenyesztetni magad, mar volt hogy 1 órán át csináltam és...
Fiuk tinikorban volt ra pelda hogy haverral/haverokkal vertetek?
Ha igen egymaset vagy csak sajatot
Fiuk, vertétek már ki egymásnak haverral, vagy másvalakivel?
Én még nem próbáltam, de nagyon elkezdett izgatni ez a dolog. Milyen érzés? Hogy történt meg a dolog? Ki kezdeményezett, és hogyan?
Fiúk! Láttátok, fogtátok már meg haver, barát merev farkát?
Esetleg vertétek is együtt, vagy egymásét? Hogy történt?
Fiuk ti vertetek mar együtt haverotokkal ugy hogy volt baratnötök?
ha igen miert? mennyi idösek voltatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!