Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak és hölgyek is nyugodta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és hölgyek is nyugodtan írjanak. Én olyan gyakori kalandozásra vágyom... Kinek, milyen tapasztalata van e téren?

Figyelt kérdés

Én olyan gyakori kalandozásra vágyom...

Ahol a 2 férfi és 1 hölgy a résztvevők.

Mindkét mindenkivel együtt van, közeledik egymáshoz, és ott minden is van. Persze, kölcsönös beleegyezés alapján.

Kinek milyen tapasztalata van e téren?

tegnap 23:34
A kérdező szavazást indított:
szeretkezés
bdsm
izgalmas szex játékok
2 férfi és 1 nő
3 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Most rendeltem először a temuról. Biztosra megjön a csomag?

És lehet valahol nyomonkövetni meg ilyenek? (aki már többször rendelt onnan és tapasztaltabb nyugodtan meséljen)

Kiégtem? Elsősorban tapasztalt férfiak válasza érdekelne, de ha egy sokat látott nő vagy akkor nyugodtan írd le Te is!?

Másfél éve vagyok egyedülálló, előtte volt egy 8 meg egy 3 éves párkapcsolatom! Mind a kettő kihűlt, nem mennék vissza egyikhez sem! A másfél év alatt 10 nővel kavartam és mind a 10-nél ugyanazt éreztem… Addig voltak érdekesek ameddig meg nem bizonyosodtam róla,...

Elsosorban passziv sracokhoz szolna a kerdes de nyugodtan megoszthatja mindenki a tapasztalatat,hogy ez igy rendben van-e?

Aktiv vagyok es most vagyok az elso komoly kapcsolatomban. Es olyan kerdesem van hogy a passziv sracok mennyire szeretnek elelvezni es elvezik azt ha ok is elmennek? Azert kerdezem mert en is szeretek oralisan kielegiteni valakit vagy a kezemmel azonban a parom tok...

Kanissa fogamzágátló tapasztalat?

Mellette kell óvszert használni vagy nyugodtan elélvezhet bennem?

Phatentex hüvelytabletta mennyire biztonságos?

Tapasztalatokat várok! Megbízhatóság? Ki mit mond, ha ezt használom megszakítással vagy nyugodtan belémélvezhet a párom?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!