Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki biszex?
Jól látod a helyzetet. Én megnézem a jó pasikat és a csinos lányokat is. Persze az hogy nálam így van nem feltétlenül jelenti azt hogy minden biszex esetében is de nagy a valószínűsége. (: 21/L
2016. jún. 27. 21:53
Én is biszex vagyok, nekem nem számít mi van valaki lábai közt, ha valaki különleges, beleszeretek és vonzódok hozzá, függetlenül attól hogy fiú vagy lány.
2016. jún. 27. 23:02
Én ezt úgy szoktam megfogalmazni, hogy párválasztás esetén ennyivel szélesebb palettáról válogathatok... :)
2016. jún. 28. 09:44
Kedves kérdező! nem tudom nő vagy e férfi de én mostanában pont erről olvastam tanultam sokat .ÉS mondok valamit! A te anyukád meg mindenkinek az női lemenői 1.1 ig homokosok!ÉS ez nem vicc !Több tanulmány is volt mostanában hogy a nők eredendően melegek!Söt ami még bizarrabb a nők szexuálisan jobban felizgulnak 1 hím majomtól vagy maki párzástól mint 1 emberi alfahimtöl aki épen maszturbál:D Vagy is a nők többségben zofil is.
2016. jún. 28. 15:14
Kedves utolsó, nem tudom, hol olvastad ezt, de jó nagy baromság. Egy ember szexualitásának semmi köze a neméhez... :D Mindenesetre én is úgy vagyok vele, mint az első (14/L)
2016. jún. 28. 18:04
Lányok esetében nagy vonalakban annyi játszódik le, hogy a tudat alattijukba belecsempészõdik egy kis ffi agy, néhány dolgot fiúsan kezelnek(valakinek külsõben is megjelenik) ezért van az is, hogy a leszbikus lányokban ez nagyobb mértékû így õk gyakran rövid vagy már fiúsan rövid hajat viselnek.
Ez nem ijesztõ, simán csak a gondolkodás más. Nem is értem miért utálnak ilyen nézetû embereket, ez olyan mintha valaki a csoki fagyit szereti, más meg utálja és ezért kiutálnák egymást.
Viszont ez a "lányok gyakrabban" igaz lehet, hiszen a fiúkkal ellentétben a lányokat az ilyenekért nem dobják tûzre, így nem is merik kinyílvánítani. Viszont hogy nem létezik annyi fiúban az már kevésbé valós... A biszexualitás alapja a kíváncsiság bárhogyan is nézzük, és tudjuk, hogy a fiúk nagyon kíváncsiak!
2016. jún. 29. 10:57
Lehet hogy én nem tudom jól: a biszexualitás számomra azt jelenti hogy mindkét nemmel tudok szexuálisan kapcsolatot teremteni.Valahogy nekem ez nem a szerelmet jelenti.Az hogy imádok egy nőt vele élek attól még egy pasit is ki tudok segíteni ha olyan a helyzet
2016. jún. 30. 10:09
Kapcsolódó kérdések: