Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szól az, ha egy 23 éves nő egy 14 éves fiúval alakít ki szexuális kapcsolatot?
Figyelt kérdés
(ez egy évig olyan havi rendszerességgel működik)2016. jún. 28. 17:21
3/9 anonim válasza:
hát a korkülönbség nem nagy de az durva hogy 14 éves. o_O
5/9 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk 89-ben történhetett, és azóta is baráti kapcsolat van közöttük? És a férfi ma a házasságban élő feleség szeretője lenne szívesen.
2016. jún. 28. 17:48
6/9 A kérdező kommentje:
A négyestől kérdezem, Te belemennél egy tizennégy éves leánnyal a játékba? Ha kiderülne még el is ítélnének?
2016. jún. 28. 17:51
7/9 anonim válasza:
14 év felett már nem ítélnek el. Ennek ellenére nem mennék bele, bár nem a 4-es voltam
8/9 Sunshinedoll válasza:
Arról, hogy a nő egy pedofil állat, akit le kéne csukni.
9/9 anonim válasza:
én azért 14 évesen örültem volna egy 23 éves csajnak... eszembe se jutott volna azt mondani rá, hogy pedo... ahogy szerintem a világon egyetlen épkézláb 14 éves srácnak se... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!