Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a főnökkel?
Figyelt kérdés
Kiprobáltátok? 15 évvel idősebb nálam, csak a tekintélye vonz?2019. okt. 28. 16:20
1/17 anonim 

válasza:

Próbáltam. A főnökök határozottak és általában domináns személyiségek, hiszen ezért tud jó főnök lenni. Nekem is a szitu volt izgi, a pasi elég átlagos.
2/17 anonim 

válasza:

Ha kedved van hozzá, szimpatikus akkor csináld... azzal viszont számolj, hogy a kollegák ki fognak nézni maguk közül és ha véget ér a "románc" akkor a munkahelyednek is búcsút inthetsz.
3/17 anonim 

válasza:

Próbáld ki, titkon minden nő vágya, hogy kikezdjen vele a főnöke.
Nekem is volt ilyen kalandom, nem bántam meg, izgi volt.
4/17 anonim 

válasza:

#2 Nem evidens, hogy ezek így vannak. A kollégák nálunk nem tudják. A főnók nős, titokban ment, néha még most is. Ha pedig nemet mondok akkor sincs semmi. Én könnyen találnék új munkát, de neki sokba kerülne ha az asszony megtudná...
5/17 anonim 

válasza:

Engem is nagyon izgqtna. Mert nagyon jóképű, fiatalos, és igazi domináns férfi a főnököm, de soha nem merném ezt meglépni. Utána nem tudnék a szemébe nézni, és félhetnék h kirúgna, nehogy eljárjon a szám.( ha nem bízna bennem)
6/17 anonim 

válasza:

Nyugodtan meglépheted, nem fog kirúgni. Pont azért, hogy ne járjon el a szád. Én emelést is kaptam...
7/17 anonim 

válasza:

K.vák, k.vák mindenhol. És csodálkoztok ti nők, hogy semmibe nem veszünk titeket. F 41
8/17 anonim 

válasza:

7. Ne irigykedj, h nem vagy főnök és nem nedvesedik rád a bugyi:-)
Nem pénzért akar vele szexelni gondolom.
9/17 anonim 

válasza:

#8 Inkább az lehet a baja, hogy mi ezt megtehetjük bármikor, még előnyünk is lehet belőle, és még élvezzük is! :)
Ő meg valszeg egy kis senki aki húsz éve robotol és nem viszi semmire...
10/17 A kérdező kommentje:
Párom teljes mértékben elhanyagol, nem érzem magam nőnek mellette, jól esik hogy a főnök flörtöl velem és olyan vadítóan néz rám. Régóta nem éreztem ilyent. Páromnak hiába rinyálok folyton h áldozzon rám is a drága idejéből, semmi változás.
2019. okt. 28. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!