Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex a főnökkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a főnökkel?

Figyelt kérdés
Kiprobáltátok? 15 évvel idősebb nálam, csak a tekintélye vonz?

2019. okt. 28. 16:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Próbáltam. A főnökök határozottak és általában domináns személyiségek, hiszen ezért tud jó főnök lenni. Nekem is a szitu volt izgi, a pasi elég átlagos.
2019. okt. 28. 16:39
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha kedved van hozzá, szimpatikus akkor csináld... azzal viszont számolj, hogy a kollegák ki fognak nézni maguk közül és ha véget ér a "románc" akkor a munkahelyednek is búcsút inthetsz.
2019. okt. 28. 16:46
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Próbáld ki, titkon minden nő vágya, hogy kikezdjen vele a főnöke.

Nekem is volt ilyen kalandom, nem bántam meg, izgi volt.

2019. okt. 28. 16:50
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
#2 Nem evidens, hogy ezek így vannak. A kollégák nálunk nem tudják. A főnók nős, titokban ment, néha még most is. Ha pedig nemet mondok akkor sincs semmi. Én könnyen találnék új munkát, de neki sokba kerülne ha az asszony megtudná...
2019. okt. 28. 16:56
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Engem is nagyon izgqtna. Mert nagyon jóképű, fiatalos, és igazi domináns férfi a főnököm, de soha nem merném ezt meglépni. Utána nem tudnék a szemébe nézni, és félhetnék h kirúgna, nehogy eljárjon a szám.( ha nem bízna bennem)
2019. okt. 28. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Nyugodtan meglépheted, nem fog kirúgni. Pont azért, hogy ne járjon el a szád. Én emelést is kaptam...
2019. okt. 28. 17:08
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
K.vák, k.vák mindenhol. És csodálkoztok ti nők, hogy semmibe nem veszünk titeket. F 41
2019. okt. 28. 17:16
 8/17 anonim ***** válasza:
15%

7. Ne irigykedj, h nem vagy főnök és nem nedvesedik rád a bugyi:-)

Nem pénzért akar vele szexelni gondolom.

2019. okt. 28. 17:20
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

#8 Inkább az lehet a baja, hogy mi ezt megtehetjük bármikor, még előnyünk is lehet belőle, és még élvezzük is! :)

Ő meg valszeg egy kis senki aki húsz éve robotol és nem viszi semmire...

2019. okt. 28. 17:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Párom teljes mértékben elhanyagol, nem érzem magam nőnek mellette, jól esik hogy a főnök flörtöl velem és olyan vadítóan néz rám. Régóta nem éreztem ilyent. Páromnak hiába rinyálok folyton h áldozzon rám is a drága idejéből, semmi változás.
2019. okt. 28. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!