Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a főnökkel?

Tedd meg! Én a helyedben simán megtenném! De ha a pasim nem törődne velem, ettől függetlenül is kirúgnám.
21L

Ha ennyire éhes a kis puncikat fekudj le vele, ráadásul a pasid miatt is lettél ilyen éhes a szexre...
Kiprobálod vagy több alkalom is lenne , mert az nem ugyan az, vigyázz lehet hogy repetázni akar belőled. Arra mit lepsz?
Tedd meg egyszer élünk...:)

Undorító hogy arra bíztatjátok hogy csalja meg a párját . :/ Szakís vele aztán mehet a menet bárkivel . Van asszony a főnöknek ? Ha van akkor vigyázni kell azért ,én az összes haját kitépném a nőnek aki a pasimmal kúr :)
Egyébként én nem feküdnék le a jelenlegi főnökömmel .egy jellemtelen nyomorék ,ronda is és mindenki utálja őt. Ráadásul egyáltalán nem főnöknek való.
Van felesége, s ha igaz a hír akkor több éve szeretője is. Nem szeretnék a főnök ágyasa lenni, lehet csak egyszeri alkalom lenne, de nem tudom kiverni a fejemből, folyton ezen gondolkozok.
A szakítás a párommal nem olyan könnyű, van egy 3 éves gyerekünk. De nagyon ellaposodott a kapcsolatunk, nem járunk sehova, nem érzem hogy kíván engem, mikor ideje van a barátaival találkozik, a családdal ne is tölt időt.

Nekem nyomult, idősebb volt és nem jött be. Egyszer egy céges bulin elázva mégis hazamentem vele.
Utána pár hónapig tartott a románc, jó szerető volt, de nem több.
nem váltottam munkahelyet, mert ő büszke volt hogy megvoltam, aztán inkább előléptetett, egy másik osztályra kerültem.
néha-néha most is van ez-az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!