Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék egy pajzán sms-be?
Barátom épp külföldön tartózkodik, és szeretnék neki valami izgatót írni sms-ben. Mit írhatnék?
Még nem szexeltünk, de már kívánjuk egymást, ő nekem már okozott orgazmust (én neki még nem, ugyanis mindig a sötét éjszakában, egy üras parkban csináljuk, és nem akarom, hogy a gatyája...értitek...)
Nem a szokásos, sablonos szövegekre gondolok, arra ott a google.
Szeretném kicsit meglepni ezzel. ;)
Nem akarok nagyon durvát.
Ha érted XD

válasza:"szia élet. itt fekszem a kádban, a forró viz simogatja a bőröm és nagyon hiányzol..."
sztem ennyi elég is:D
Ez mekkora! Isten vagy, köszönöm!
D jöhetnek még ötletek :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A vőlegényemnek szeretnék egy brutálisan szexuális levelet írni. Hehe meglepi? Mit írhatnék bele? A hülyeségeket is elfogadom, csak legyen benne elég véres verejték :D. Köszönöm
De most komolyan , es komoly valaszokat szepen kerlek .
Valami rövid szerelmes idézetet szeretnék, szét néztem már a neten, találtam is egy-kettőt,de nem az igazi, hátha ti tudtok nekem mondani jókat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!