Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szapioszexuális? Valaki kifejtené, hogy ezt hogyan kell elképzelni? Mit takar ez?

Azt jelenti elméletileg, hogy valaki intelligenciájára gerjedsz. A gyakorlatban viszont azt jelenti, hogy csak olyan emberekkel vagy hajlandó összejönni, akik pont úgy gondolkodnak mint te, mindig igazad adnak neked, stb. (Hiszen csak az lehet intelligens, akinek pont ugyanaz a véleménye mindenben, mint neked.)
Idegen szavasítva minden energiavámpíros tulajdonság (a "red flag", figyelmeztető jelek egy szar kapcsolatra) eladhatóvá teszi az embert egy kapcsolatra.

Az intelligencia pont hogy "megengedi", hogy elfogadd ha másnak más a gondolkodása, véleménye.
Nem tudom én az vagyok-e, de passzol rám a leírás. Hiába tartok valakit humorosnak, színpatikusnak, ha az a plusz, az a számomra kiemelkedő intelligencia nincs meg benne, nem tudja felkelteni az érdeklődésemet. Legalábbis utóbbi években tapasztaltam. Két férfi fogott meg, de azok igazán, mindkettőt kifejezetten intelligensnek tartottam. Anyagiak nem érdekelnek, ahogy tapasztaltam, a külsőn is felül tud kerekedni, ha valaki művelt, tájékozott, olvasott, intelligens... És elképesztő szexuális vonzalmat éreztem mindkettő iránt. Mint korábban még soha. Roppant erőset és múlni nem, alig akarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!