Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miben mások a magyar nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben mások a magyar nők?

Figyelt kérdés
Petesejtdonoros lombik

Nem szeretném se feminista, se hímsoviniszta, se szexista, se női emancipációs szorongások irányába elvinni a témát. Csupán próbálom megérteni a körülöttem zajló folyamatokat.


Nos, a munkám miatt sokat utazom keletre, főként a poszt-Szovjet államokba. Ebből adódóan, nem igazán van idő más ismerkedési módokra, így hosszú huzavona után csatlakoztam a badoo-hoz - a tinder számomra nem oly szimpatikus.


Érdekes dolgot figyeltem meg: itthon, jobb esetben is, maximum 20-30 matchet hozok tető alá 24 óra alatt - azt is inkább (elnézést, remélem nem sértek meg senkit ezzel), inkább a zacskó aljáról. Ezzel ellentétben, az ukrán, orosz, belarusz, moldáv nagyvárosokban, ugyanennyi idő alatt, átlagosan 200-at. Ezek, a "keletibb" nők ráadásul intelligensek, dolgosak, kiváló társaságot biztosítanak, tudják, mit akarnak, mindamellett igényesek és gyönyörűek. Minden este válogathatok, hogy kivel töltsem el, egy kellemes vacsora mellett, a maréknyi szabadidőmet.


...ellentétben az itthoni tapasztalataimmal. Jól beszélek oroszul, így első blikkre fel sem tűnik nekik, hogy külföldi vagyok (ezzel az aranyásók javát kizárhatjuk).


Gyönyörű, okos, magyar nők, mi történt veletek? Mi, magyar férfiak, rontottunk el valamit bennetek / veletek? Miért érzem azt, hogy itt, Európa közepén, egyedül nálunk nem működik semmi úgy, ahogy kéne?


Nektek mik a tapasztalataitok, véleményetek?


Üdv, köszi, 35/F#ismerkedés #nő #Badoo #Ukrán nők
nov. 17. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

A Magyar nők elvárásai magasra kerültek. Ma már itt nem TÁRSat keresnek, hanem SZPONZORt. Többek közt azért, mert a TV-ből, Facebookról, Instáról, egy-két YouTube videóból megtanulták, hogy milyen az igazi életstílus. Számukra egyébként alapból derogál a munka - ezért nem is hajlandóak elmenni dolgozni. Viszont szükségük van valakire, aki eltartja Őket. A szülőkkel nem jó, így kell egy balek, akinél lakhatnak. Elvárások nélkül, ugyanis Ők képtelenek arra, hogy rendet tartsanak maguk körül, nem tudnak mosni, a takarítás megint alantas munka a számukra, főzni nem tudnak - igazából az is csoda, ha meg tudják különböztetni a villát a turmixgéptől vagy a szalvétát a serpenyőtől. Gondolkodásra képtelenek. A logika, a racionalitás Náluk nem létező fogalom. 2 bitesek, ami érződik a kommunikációs készségeiken "ja"/"aha"/"Áááh" + káromkodások. Nincsenek önálló gondolataik, ha mégis akad valami, azt nem képesek értelmesen és érthetően kifejezni - amiért természetesen a "fogadó" oldalt hibáztatják. Velük beszélgetni olyan, mint 2 tollpihe segítségével egyensúlyozni egy drótkötélen, amit fél méterrel egy kitört tűzhányó fölött feszítettek ki. Nem szabad nekik 2 bővített mondatot mondani egymás után, mert azt már nem tudják értelmezni. Nárcisztikusak. Fölényeskedők. Társaságban igyekeznek megalázni az esetleges partnerüket - ha az jelen van. Ha nincs jelen, akkor befeketíteni a háta mögött. Meg vannak a sztenderdek, amiknek meg kell felelni, ilyen például az is, hogy zsigerből gyűlölni kell az Anyóst, akit ha esetleg a párja megvéd, akkor "Anyuci pici fiának" titulálni. Szándékosan bántó célzattal be van tárazva a "menjél vissza Anyádhoz" felkiáltás is. (Ugyanez az ex-barátnők nevével is felkészül, ezért nem érdemes az embernek a múltjáról mesélnie)

A nők elvárása manapság havi szinten minimum nettó 800E-s fizetés ebből kell finanszírozni a szolit, a műkörmöst, a fodrászt, a fitnessz, a bio ételeket és egészséges táplálkozást (amiből néha "kicsit csalhatunk" egy gyorséttermi kajával vagy egy hatalmas adag rendelésével egy méregdrága étteremben) de fizetni kell a plázázást, shoppingolást, hisz kell új ruha, cipő, táska, kiegészítők, éxerek (amikből csak az aranyat bírja a drága esetleg a gyémántot). De fizetni kell az aktuális trendnek megfelelő telefont, annak a számláit. Kell egy kocsi, aminek fizetni kell a biztosítását, üzemeltetését, benzint bele, karbantartást, javításokat, esetleges sérüléseket, károkozásokat, büntetéseket. Évente 2-3 külföldi nyaralás kötelező - lehetőleg Facebook, vagy Instagram posztképes helyen - ami mellett 6-7 egyéb kirándulás/wellness is elengedhetetlen. Ezeken természetesen programokat is akar, bár nem értene meg belőle semmit - erről szintén a férfinak köteles gondoskodnia, megszerveznie. Ha nem tetszik, annak látványosan jelét fogja adni a hölgy.

A férfi alapból lenézendő élőlény számukra, akinek a feladata a pénzkeresés. Egy kapcsolat részükről nem két egyenlő emberről szól, egymás MELLÉ rendeltségi viszonyban, hanem RÓLA és a két lábon járó ATM-ről, aki ALÁ van rendelve.

Szex? 2 esetben lehetséges:

1.: Egyik a beetetési időszak, mert ekkor szükség van arra, hogy valahogy megfogja a pasit. Nehezítés: nagy többségük egy klub mögötti setét utcában, vagy egy parkolóban az Audi hátsó ülésén vesztette el a szüzességét a klub helyi jócsávójával, aki számára egy gyors ürítés volt a téma - így ezek a nők semmilyen szexuális kultúrával nem rendelkeznek. Csak szigorúan a tengeri csillag pózt ismerik, és csak gyorsan túl akarnak lenni rajta. Van, aki ezért kijelenti a Szürke 50-ből vett idézetet, hogy ő nem szeretkezni szeret, hanem b@Xni - ami annyit jelent, hogy "gyorsabban, gyorsabban, gyorsabban" (hogy minél előbb véget érjen). Egyesek láttak életük folyamán valamikor pornót, így az abból vett tanulságokkal felvértezve néha erősen túljátszva nyögnek, vagy visítanak közben (bár nem tudják, hogy mikor és miért kell ... meg kell-e egyáltalán). A hímivarszervtől egyébként undorodnak.

2.: Abban az esetben, ha van cél - nagy többségben a fajfenntartás lenne ez, de természetesen ez is hátsó szándékkal. Ha egy kapcsolat haldoklását érzi és látja, hogy az ATM-ük elvágyódik, vagy más rivális nőstények is szemet vetettek rá - akkor igyekszik párosodni vele és teherbe esni tőle. Ezzel biztosítottnak érzi a jövőjét, mert a gyereket eszközként használva tudja zsarolni a pasit, emellett válás esetén biztos fix bevétele lesz a gyerektartás jogcímén.

Még egyszer mondom, ezek a nők nem hajlandóak elmenni dolgozni. Gyárba derogáló, boltokba lealacsonyító, máshova pedig sem a képesítésük, sem a tudásszintjük nem elegendő (lásd kommunikációs defekt). Ezek a nők 0 befektetéssel akarnak nagy vagyonra szert tenni, mert úgy vallják, hogy nekik ez "JÁR"!!!!!

25-30 éves korig van lehetőségük erre, utána generációváltás miatt Ők elavulttá vállnak és kevésbé versenyképesek a fiatalabbakkal szemben. Újabb 7-8 év múlva pedig már végleg letehetnek arról, amiről huszonévesen azt gondolták az lesz az életük. Ekkor sem csökken a veszély! Ugyan az igényekből lejjebb adnak (beérik 300E környéki pasival), viszont;

- akár máséval is, tehát házasság szétrombolása is belefér

- ha megkapja, be akarja majd pótolni azt, amit elvesztegetett a "tökéletesre" való várakozással, tehát az igények az együtt töltött idővel arányban növekednek, a szex mennyisége és (amúgy sem túl magas színvonalú) minősége pedig szignifikánsan csökken.

Azok a golddiggerek, akik 34-38 éves korukra semmilyen igényünknek megfelelő pasit nem találnak, azok - mivel elhelyezkedni továbbra sem tudnak - életmódváltás címén feladják korábbi elveiket és erkölcseiket és ráfanyalodnak a f@Xra - azaz prostinak állnak. Vagy a neten hirdetnek, vagy a szemétégetőnél flangálnak. Természetesen ez sem megoldás, hisz megélni ebből sem lehet és a versenyhelyzet itt sem kicsi (egyetemisták, 25-30 közti fiatal bevállalósabb lányok, stb).... de legalább életében talán először lesz valami jövedelme is. Igaz nagyon hamar megtörnek, hisz ez a világ alaposan megrágja a nőket. Ki az, aki hív / mit akar / hogyan szól a telefonba / hogyan reagál / nem csak szórakozik-e / eljön-e / ha eljön, hogy néz ki / tetszem-e neki / mit szeretne / hogy mondjak Neki nemet / hogy kezeljem, ha erőszakosabb / nem lesz-e durva / nem lesz-e agresszív / stb, stb, stb. Aki ebbe bekerül, felveszi ugyan az álarcot, hogy ezt örömmel csinálja és van célja .... de belül teljesen összeomlik.

A férfiak a női nem számára alsóbbrendű lények. Koloncok. De nélkülözhetetlenek az anyagi létbiztonsághoz.

Ritka kivétel akad, aki nem így áll a férfiakhoz. Az ilyen nőt nagyon nagyon meg kell becsülni. Sajnos a legtöbb ilyen értékesebb nő egy rossz döntés miatt egy olyan pasi mellett sínylődik, aki messze nem úgy becsüli meg, ahogy azt az ilyen nő megérdemelné.

A keleti kultúra jóval nyitottabb, ott még az érzelmek dominálnak, az élet élvezése és az élet apró örömeinek megosztása VALAKIVEL az ami nekik a prioritás. Ott még nem fertőzött az internetes kultusz, de nem is annyira fogékonyak az ingyenélés kutatására, mint a Magyar társaik.

nov. 17. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Le a kalappal.

Ilyen jó választ rég nem olvastam.

nov. 17. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyes. Jó ég. Ilyen releváns, lényegre törő választ / véleményt (nevezhetjük akár disszertációnak is) nem hiszem, hogy kapott valaki ezen az oldalon. Köszönöm az idődet! Megfogalmaztad azt, amit én még nem mertem.
nov. 17. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Csak a fő kérdésre válaszolva:

A prűdségben, a "mást gondolok, és mást érzek, mint amit kimondok" (nem)gondolkodásban).

nov. 17. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jók lennének amúgy a magyar nők energiában, temperamentumban, de mindig hajtanak "üldöznek" valamit. Nekem pl a lengyel lányokkal van jó tapasztalatom, szerények, de intelligensek. És szerintem sem tudunk megfelelni olyan elvárásoknak amik irreálisak, aztán meg jön a nyüszítés hogy "nincs pasim" … Ha gazdag vagy, akkor meg akarod venni a csajt, ha éppen nincs munkád, akkor meg "proli" és folytathatnám.. Meg is érdemlik hogy egy picit hanyagoljuk őket ameddig visszatérnek.
nov. 18. 02:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Srácok, köszi, hogy foglalkoztatok a felvetésemmel. Egyelőre sajnos egyet kell értenem veletek - bízom benne, hogy hamarosan változni fog a felállás (természetesen pozitív irányba)!


Tisztelet a kivételnek.

nov. 18. 09:26
Panarom Teafa kézpermet

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!