Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikló piercing, mennyire fáj?

Utolsó, igazából bármelyik piercing mire jó? Dísz mindegyik, ékszerek, én pc mániás vagyok, imádom őket. Talán annyi, hogy izgi amikor szúrják őket, hogy egy új dolog lesz a testeden, vagy nem is tudom, hogy mondjam el, ezt az érti akinek van és még szeretne.
Amúgy a kérdésre válaszolva, nem olyan fájdalmas, meg csak egy pillanat az egész, szerintem sokan fájdalmasabbnak képzelik el.

A 2-eshez hozzáfűznék annyit, hogy nekem felnőtt koromban lett kifúrva a fülem és ott is mondta anyum meg egy barátnőm, hogy meggondolandó, mert mindkettő szemüveges lett utána. Elvileg eltaláltak egy ideget és attól.
Úgyhogy van abban logika, amit a kettes mond, mert ha eltalálnak egy ideget érzéketlenné válhat...
Pár éve gerincműtétem is volt. Ennek kapcsán átvagtak egy ideget, és a hátam egy részét nem érzem, ha végigsimítom. Az orvos mondta, hogy műtét közben muszáj volt átvágni. Szóval ennyire fontosak az idegek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!