Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk volt kinos ciki merevedés szobatárs elott vagy otthon? Hány évesen volt? Hogyan volt? Mit szólt?
Figyelt kérdés
jan. 1. 08:11
21/26 anonim válasza:
Szobatárs látta sokszor a koliban, az más. Otthon volt cink szitu.
22/26 anonim válasza:
Kolis nevelő látta, este. Mindig beszólt hogy most már aludni kell de akkor nem jött, azt hittük nem is fog igy ki akartam verni, már nagyon kanos voltam. Már kemény volt rendesen csak párat húztam rajta mikor bejött,majd gyorsan rá a takaró. Szerintem nem vette észre mert magyarázott valamit. A többiek csak nevettek, nem értette hogy miért. Nekem nagyon gáz volt főleg hogy egész nap ezt akartam.
23/26 anonim válasza:
Én szeretem a zuhany alatt csinálni csak koliban nehéz. Egyszer direkt későn mentem zuhanyozni amikor már általában senki nincs, de mégis bejött valaki és látott mindent. Ahogy bejött abbahagytam ami enyhén szólva se esett jól, gyorsan végeztem és visszamentem a szobába. Szerencsére nem hozta fel.
24/26 anonim válasza:
Otthon volt. Ültem a nappaliban és olvastam egy szexi történetet amitől felàllt igenàm de szüleim szóltak hogy gyorsan menjek vlmit segìteni. Én meg álló fasszal rohantam és elég kellemetlenül éreztem magamat.Nyìlvàn ők nem vették észre de kb csak a vak ember nem làthatta h mennyire dudorodik a gatyàm. Ez huszon pàr évesen volt
25/26 Xira válasza:
Nekem mindig fel állt már óvodás korom előtt is és senki nem látta ebben a problémát. Mindenki meztelen volt a családban ha olyan volt az idő. Játszottunk is egymáséval nagyon jó volt vissza mennék abba a szép életbe.
26/26 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene takarítani, hogy áll a peniszed! Én inkább büszke vagyok rá, ha egy szép nő miatt feláll!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!