Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfin erényöv van, akkor fájdalmas neki, amikor merevedése lenne? És nem tud lenni?...
10: Köszi. Akkor neked erényövben is megérné ágyba vinni "az idegen nőt"?
Akkor mivel lehet ettől visszatartani valakit...?
11. Hát kényszerből erényövet senkivel nem lehet hordatni.
A behatolást megakadályozza, szerintem kevés nő van, akit egy ilyenben levő férfi aki nem is a párja, felizgatna. Tehát nem hiszem hogy a megcsalástól félned kéne, ha ilyet hordtatsz a pároddal.
100%os megoldás sajnos nincs.
Megcsalt a párod, és azért kell? Vagy mi lenne a cél?
Vannak extrémebb típusok, amik farokpiercinget is igényelnek, és annak a helyére illeszkednek be.
De az alternatív megoldásoktól, (nyelv, újjak) ez se véd.
"szerintem kevés nő van, akit egy ilyenben levő férfi aki nem is a párja, felizgatna"
Engem felizgatna.
13. Hát jó de a legtöbben meg kinevetnének, vagy perverznek néznék a férfit, ha meglátnák erényövben.
Volt itt már pár erényövet kérdés, és legtöbb válasz az volt, hogy nem is tekintenének az embere férfiként.
"13. Hát jó de a legtöbben meg kinevetnének, vagy perverznek néznék a férfit, ha meglátnák erényövben."
Nem kell levetkőztetni teljesen egy együttléthez.
Úgy pár évet, hónapot, hetet, mikor hogy, szokott az ember szerelmeskedni nem teljesen meztelenül, mikor még nem tart ott a kapcsolat.
16: Ne hidd! Rengeteg a kettős, többes életet élő férfi, aki még magának is hazudik, mert ebben nőtt fel, ez az életstílusa, gondolkodásmódja...
Ez leggyakrabban párkapcsolatban lepleződik le, sokkal ritkábban a büntetőbíróságon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!