Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire költsek 60 ezer forintot?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire költsek 60 ezer forintot? Melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy prostit, de sajnos elég drága és még csak nem is néz ki olyan jól, inkább csak elfogadható. Az ára 50 ezer 1 órára. Plusz még kellene rendelnem kamagrát, mert anélkül semmit nem tudnék kezdeni vele.

jún. 12. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Prostira
Lottóra
8 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tedd félre, fektesd be.
jún. 12. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél 30k-ért fleshlight-ot a maradékot meg idd el
jún. 12. 18:05
 3/12 Jacobs2 ***** válasza:
52%
Ha engem kérdezel az igénytelen lúzer költ ilyenre. A győztesek azért azok, mert ők ilyenkor mondjuk kondi bérletet vennének belőle, vagy beiratkoznak egy tanfolyamra, esetleg frissítik a ruhatárukat. Magukba fektetnek.
jún. 12. 18:06
 4/12 Jacobs2 ***** válasza:

4

Nem mondod, hogy árulod? 😂🤭😁

jún. 12. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél nekem egy pàr cipőt.
jún. 12. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges ételekre és adományra árva gyermekeknek. Ettől az erekciós problémáid is helyre jönnek majd és nem szóród prostikra sem el a pénzt.

Komolyan beszélek!

jún. 12. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Kamagra nélkül már nem tudsz semmit csinalni akkor meg már minek? Azt a pénzt költsd más valamire! Jobban jársz. Verd ki magadnak!
jún. 12. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
tandíjra
jún. 12. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Inkább tankold meg a traktoromat.

Legalább tudnék picit dolgozni.

jún. 12. 21:29
 10/12 anti paladin ***** válasza:

Öcsém, szerintem a harmadik opciót válaszd ha már prostihoz is potencianövelő kell.

Inkább abba fektesd hogy magadat összerakd, ezzel a két opcióval csak szarabbul fogod érezni magad.

jún. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mire költsek fél millió forintot?

Eladtam pár elektronikai cuccomat és ennyi jött belőle össze (TV, házimozi stb.) Nem tudom, hogy mire költsem ezt a pénzt. Mire lehet költeni ennyi pénzt? Telefonom és a laptopom megfelelő nekem. Ruháim is jók, bár néhány újat veszek belőle. Kocsim nincs és...

Havi plusz 10 ezer forintot inkább kajára vagy kiegészítőkre költsek ilyen étrend mellett? Több pénzem lett az edzésre

Ami már megvan: Reggelire első étkezés főtt tojás (3 a sárgájával, 3 csak a fehérje) zabpehellyel , a többi étkezésem csirkemell+fehér rizs+zöldség. Napi kb. 70 dkg csirke és fél kiló rizs, fél kiló zöldség. Kiegészítők: Multi pro + külön C-vitamin + külön...

Mire költsek 30 ezer forintot?

Az lenne a lényeg, hogy a szüleimtől egyik karácsonyi ajándék ként kaptam 30 ezer forint értékben horzés vásárlás utalványt. Ti mit vennétek belőle?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!