Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire költsek 60 ezer forintot? Melyik érné meg jobban?

válasza:

válasza:

válasza:Egészséges ételekre és adományra árva gyermekeknek. Ettől az erekciós problémáid is helyre jönnek majd és nem szóród prostikra sem el a pénzt.
Komolyan beszélek!

válasza:

válasza:Inkább tankold meg a traktoromat.
Legalább tudnék picit dolgozni.

válasza:Öcsém, szerintem a harmadik opciót válaszd ha már prostihoz is potencianövelő kell.
Inkább abba fektesd hogy magadat összerakd, ezzel a két opcióval csak szarabbul fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Eladtam pár elektronikai cuccomat és ennyi jött belőle össze (TV, házimozi stb.) Nem tudom, hogy mire költsem ezt a pénzt. Mire lehet költeni ennyi pénzt? Telefonom és a laptopom megfelelő nekem. Ruháim is jók, bár néhány újat veszek belőle. Kocsim nincs és...
Ami már megvan: Reggelire első étkezés főtt tojás (3 a sárgájával, 3 csak a fehérje) zabpehellyel , a többi étkezésem csirkemell+fehér rizs+zöldség. Napi kb. 70 dkg csirke és fél kiló rizs, fél kiló zöldség. Kiegészítők: Multi pro + külön C-vitamin + külön...
Az lenne a lényeg, hogy a szüleimtől egyik karácsonyi ajándék ként kaptam 30 ezer forint értékben horzés vásárlás utalványt. Ti mit vennétek belőle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!