Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik csúnyának tartják magukat (arc) és ezt megalapozottan mondják (pl. többen mondták is), küldenétek képet magatokról?
Azért érdekelne, hogy végleg meg tudjam közétek tartozom-e :) Sanszosan igen. Privátban is jöhet, én senkit se szólok le.
35/F

válasza:Istenem. Gondolkozzatok logikusan. 1) Nőként próbálnék képeket kérni. 2) Miért ronda férfiakról kérnék? Mêg átlagosokra se kíváncsi senki szexuálisan.
Hetero férfiként kérek képeket rondának tartott férfiakról. Ebbe semmi hátsó szándék nincs.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyiregyházán élek, 27 éves, 420.000 a nettóm irodában diplomával és angol tudással. Van egy ~28 milliós egyszobás tehermentes lakásom. egy ~800.000 autóm és 3.3 millió megtakaritásom. Szüleimmel élek mert olcsóbb és nem látom értelmét egyedül beköltözni a...
Mi a különbség a két szó között? -Szerintem lapozott. -Szerintem megalapozott. :D
Látszik, hogy egy színész vezeti ukrajnát... A következő kétharmadot pedig előre is köszönjük neki.CSAKAFIDESZ!
Egyszer hozta fel nekem egy barátom, hogy milyen érdekes, hogy Magyar Péter a semmiből jött elő az "asszonyverő" dologgal. Így, aki nem ismerte is azonnal úgy volt, hogy nem kedveli mostantól. Ezzel kapcsolatosan hónapokig voltak lakossági kérdőívek. Megtudtuk,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!