Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a férfiak, akik csúnyának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik csúnyának tartják magukat (arc) és ezt megalapozottan mondják (pl. többen mondták is), küldenétek képet magatokról?

Figyelt kérdés

Azért érdekelne, hogy végleg meg tudjam közétek tartozom-e :) Sanszosan igen. Privátban is jöhet, én senkit se szólok le.

35/F

tegnapelőtt 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Mennyire meleg ez a kérdés? Igen.
tegnapelőtt 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Na azt lesheted...
tegnapelőtt 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok.
tegnapelőtt 17:57
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
Nyilvàn. Am Bazsi képeit nyugodtan nézegetheted, havi 2x elkapja a gépszíj és kirak pàrat.
tegnapelőtt 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Istenem. Gondolkozzatok logikusan. 1) Nőként próbálnék képeket kérni. 2) Miért ronda férfiakról kérnék? Mêg átlagosokra se kíváncsi senki szexuálisan.

Hetero férfiként kérek képeket rondának tartott férfiakról. Ebbe semmi hátsó szándék nincs.

tegnapelőtt 18:54
 6/9 Jacobs2 ***** válasza:
Az, hogy ki a ronda elég szubjektiv nem gondolod?
tegnapelőtt 18:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam oda a kérdésben, hogy aki annak tartja magát és a visszajelzések is ezt tükrözik.
tegnapelőtt 19:02
 8/9 Jacobs2 ***** válasza:
Oké értem :)
tegnapelőtt 19:12
 9/9 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Van egy férfi réteg, aki így gondolkodik: "meglátom az exemet az új pasijával. A srác rondább, mint én. Király majd visszajön hozzám, jobb vagyok." Spoiler: de nem megy vissza.
tegnapelőtt 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Megalapozott az elkeseredettségem?

Nyiregyházán élek, 27 éves, 420.000 a nettóm irodában diplomával és angol tudással. Van egy ~28 milliós egyszobás tehermentes lakásom. egy ~800.000 autóm és 3.3 millió megtakaritásom. Szüleimmel élek mert olcsóbb és nem látom értelmét egyedül beköltözni a...

Mi a különbség aközött, hogy valaki lapozott, vagy megalapozott?

Mi a különbség a két szó között? -Szerintem lapozott. -Szerintem megalapozott. :D

Zelenszkijnek hála, a tegnapi lépésével megalapozott a következő Fidesz 2/3-nak?

Látszik, hogy egy színész vezeti ukrajnát... A következő kétharmadot pedig előre is köszönjük neki.CSAKAFIDESZ!

Szerintetek ez eléggé megalapozott "összeesküvés elmélet" vagy csak hülyülés egy bor mellett? Több kérdés!

Egyszer hozta fel nekem egy barátom, hogy milyen érdekes, hogy Magyar Péter a semmiből jött elő az "asszonyverő" dologgal. Így, aki nem ismerte is azonnal úgy volt, hogy nem kedveli mostantól. Ezzel kapcsolatosan hónapokig voltak lakossági kérdőívek. Megtudtuk,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!