Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:38/F, mert nem létezik nő a földön, aki dugna velem, és szűzen fogok megdögleni emiatt.
7/17 anonim 

válasza:

válasza:Itt vagyok én (majdnem 37), és van egy ismerősöm, aki 4 évvel idősebb nálam.
8/17 A kérdező kommentje:
Sose tudhatod! Én is azt hittem, hogy szűzen halok meg, de csak sikerült "megoldanom", hogy ne így legyen!
tegnap 20:54
További kérdések:
Mit szóltatok volna ha takarítóként ezt látjátok?
Egyszer a vonaton a wc-ben belevizeltem a kukába és bele is önkielégítettem
Szexben kértek tőletek olyasmit, amit nem akartatok?
Például anál, sperma nyelés, vagy bármi olyasmi, amit nem akartatok megtenni. Végül belementetek, vagy sem?
Miért félnek sokan a transziktól?
Rengeteget dugtam már és mind nimfomán szinten imádta a szexet. Én imádom a selymes bőrük és hogy némelyik magassarkúban már nálam is magasabb pedig közel 2 méter vagyok. Full nőiesek csak nyilván punci nélkül.
Nyilvános sex kinek cikibb?
A fiúnak vagy a lánynak?
Fiúk megkinoznám a golyoimmat mivel csináljam ami fáj rendesen is?
Lehet bármi és jöhet privátba is
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!