Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy mell, melltartó nélkül?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mell, melltartó nélkül?! Vélemény?

Figyelt kérdés

Nagy a mellem, 85D, nem szeretek melltartót hordani, de sajnos mindig megnéznek az utcán nők is, férfiak is.

Szeretek kihívóan öltözködni, büszke vagyok a szép, nagy, formás melleimre.

Véleményetek ?

28L

2012. jún. 5. 17:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem kellene
2012. jún. 5. 17:33
 2/14 anonim ***** válasza:

Marmint arrol mi a velemenyem, hogy nem hordasz melltartot es mellette kihivoan oltozkodsz?

Egyreszt nyilvan feltuno es vonzza a tekintetet, tehat egyaltalan nem meglepo, ha ferfiak es nok is megneznek, masreszt akadhatnak belole kellemetlen szituaciok is.

Nem felsz peldaul attol, vagy nem feszelyez a tudat, hogy nincs rajtad melltarto es mondjuk egy kivagott ruhanal egy rossz mozdulatnal, vagy lehajolasnal onallo eletre kelhetnek a melleid? Vagy hogy nagyon belatnak?

26/F

2012. jún. 5. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
"Szeretek kihívóan öltözködni, büszke vagyok a szép, nagy, formás melleimre." és mégse szereted, ha észreveszik, és elismerően mosolyognak, vagy leesik az álluk a gyönyörködéstől?
2012. jún. 5. 17:48
 4/14 aszomszedneni ***** válasza:
55%
KÉPET ! :D légyszi !
2012. jún. 5. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdekelnek a melleid.Van,ami nem tartozik mindenkire.Ha kiteszed őket,akkor vállad azt is,hogy megbámulnak.
2012. jún. 5. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

3!

Nyilván azt nem szereti, hogy a sok lúzer nézegeti őket, és nem az alfahímek, akiknek kipakolta a kirakatba. Próbálj olvasni a sorok között.

2012. jún. 5. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem kéne. az jó dolog, ha szép a melled, de egyrészt borzasztó közönséges, ha átlátszik a mellbimbó formája stb... másrészt az ilyen nagy méretű mellek, ha igaziak, valamilyen szinten biztos, hogy "gravitálnak" és szerintem jobb, ha inkább hordasz már csak emiatt is melltartót.
2012. jún. 5. 17:57
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem bejön, volt anno több csaj a környezetemben aki nem sűrűn vett fel melltartót pedig szép nagy mellei voltak, még a kötött pulcsi is jól állt így nekik :)
2012. jún. 5. 17:57
 9/14 imophone válasza:
9%

mar most,hogy csak elkepzeltem a ket nagy mellet ahogy latszanak a bimbok a ruhan keresztul ezt lehet hogy akaratomon kivul is megbamulnam.egyepkent van baratod?

ha igen akkor hogy toleralja ezt?

en feltekeny lennek ha a pasid lennek.

28f

2012. jún. 5. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

6. igazad van :-)

kellene egy táblát akasztani a nyakába, hogy "csak 20 és 30 közötti duzzadó izmú egyének csodálhatják, egyébként nézelődési díj számítandó fel!" :-)

2012. jún. 5. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!