Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok már Carex óvszert? Mi a véleményetek róla? Esetleg miket hallottatok róla?

én sem.
Ha a Durex túl drága, nekem az olcsóbb kategóriából a Masculan még bejött.
Persze az is igaz, hogy szakadt már ki Lifestyle is...

a durex sem olyan jó.. múltkor egyik ismerősöm vett olyan 12 darabosat és eleve 7 ki volt belőle szakadva..
ennyit a durexről
A durex szerintem semmivel nem ér többet, mint bármelyik más óvszer, csak azért szereti mindenki, mert agyon van reklámozva.. Média!!
Utána néztem ennek a carexnek, Magyarországon nem nagyon ismert, de ahogy angolul beírtam, kiadott egy csomó oldalt. Inkább Ázsiában lehet ez menő, mert maláj.

Mink csak Carex óvszert használunk.. A durex már sokkkal ócskább mind eddig volt. :P
Vagy ami még nekunk bevált nem nagyon ismert a Romed óvszer ami csak 0,49 euro . szoval nem drágaság de probáltuk már ki azt is ami a Lidlben van az a 12 darabos az is csak 2 euro környéken van , nevét pontosan nem tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!