Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nálatok mennyi idő egy szexelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyi idő egy szexelés?

Figyelt kérdés

Előjátékkal meg mindennel együtt átlagosan meddig tart nálatok egy szex?

És csak egyszer élveztek el, vagy többször ( hallotta, hogy vannak olyanok, ahol a férfi többször elsül..)

Szóval kiváncsi vagyok hogy ez kinél hogy megy :)

írjátok meg azt is légyszíves, hogy mennyi idősek vagytok, és a nemeteket:)

2013. szept. 18. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Változó, van hogy 10 perc, van hogy 2 óra. Hangulat adja.

Többször durranok el a nőben szex során (2-3).

F26

2013. szept. 18. 17:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Értem , köszi:)

és milyen időközönként durransz? (ha 10 perc , akkor gondolom csak egyszer, de pl ha 2 óra, és van egy orál előtte akkorr már ott is elmész/mentek , vagy csak ha beteszed, és akkor mikor? és ha elsülsz akkor ugyan úgy folytatod, vagy kis pihi, gumicsere, ilyesmi?)

2013. szept. 18. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha 10 perces dugás van, akkor a 10. percben durrantom a petárdát. :D Megvárva a lányt és egyszerre élvezünk el. Ha két óráig húzzuk az aktust, akkor 30-40 percenként élvezek el átlag. De a csajt sorozatos orgazmusra bocsátom, mert őt elélveztetem ettől még. Gumi nélkül. Ha van orál a hosszú szex előtt, akkor nem igénylem hogy elélvezésig szopjon, pont inkább csak izgatásként szolgál nekem ez. Ha hosszú a szex, akkor miután elspricceltem magam, pár perc perc pihi és utána folytatás, de volt már hogy kemény tudtam maradni és tovább nyomtuk, csak ilyenkor már nem érzem annyira a hüvelyét, mert a spermától csúszkálok benne jobban de azért király :D
2013. szept. 18. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Mit vársz ettől a kérdéstől? Bár ki bármit is ír, Te akkor is olyan maradsz, amilyen vagy. Ha nem megy többször, akkor ha megvan a közvélemény-kutatás, akkor Te is többször fogsz elmenni? Ha te 10 percig bírod, akkor ezután 20-ig fogod bírni? Ha megtudod, hogy az én fiúm 2 órán keresztül küzd, akkor ettől kezdve neked is sikerülni fog? És ha tudod, hogy én 20 éves lány vagyok, akkor mit befolyásol a szerelmi életedben? Vagy csak egyszerűen izgat, ha olvasod, hogy ki miként szeretkezik?

Engem tudod mi érdekel?

Az, hogy azok válaszolnak többen, akik szintén csemegézni szeretnének a válaszokon, vagy azok, akik normálisan gondolkoznak erről.

Majd úgy is meglátom a pontozásokból.

2013. szept. 18. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó,hogy a kérdező tájékozódik mert jó ha tudja milyenek más férfiak.A nők ugye megtapasztalják de egy férfi csak akkor tudja ha megkérdezi.Az első hozzászóló nagyon korrektül válaszolt is. Ha az ember kíváncsi az sok mindenre lehet jó,tanul vele.Megtudhatja belőle mit vár tőle a nő.Nálunk általában 1 óra általában 3 élvezés ha hosszabb lehet több is. Ha az orál előjáték akkor inkább izgatás de néha elélvezés is van.Természetesen mindig az a meghatározó akkor épp mire vágyunk.

Hüvelybe élvezés után is ugyanúgy érzem a párom hüvelyét.(nagyon erős szorítása van)

2013. szept. 18. 18:52
 6/11 A kérdező kommentje:

#3: TEljesen értelmetlen dolgokat írsz, nem ettől még ne lesz más a szerelmi életem, nem fogom tovább bírni stb... viszont ez az oldal erre van, hogy megkérdezd ami érdekel. és képzeld, még szűz vagyok, nem élek nemi életet, így nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, ezért tettem fel a kérdést! Viszont ha nem szívesen válaszolsz, akkor nem kötelező...

#4: Köszi:)

2013. szept. 18. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: miért írtam értelmetlen dolgokat? Te kérdeztél engem Baba :D
2013. szept. 18. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:

3- as Nyugi! Biztos engem akart leteremteni. És belegondolva, ha nem csak csöpögni akar a válaszokon, akkor lehet, hogy igaza van.

4-es

2013. szept. 18. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:

A szexelés 2-5 perc

Ha szeretkezünk akkor 30-90p

2013. szept. 18. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi ha beindulunk bevisszük a hűtőt és a búvárszivattyút az úszómedencébe nehogy éhenhaljunk vagy belefulladjunk a sok spermába a folyamatos elélvezések közepette.
2013. szept. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!