Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nekem fontosak a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nem ítélem el Én pl

de ha nem kettőtök vágya csak ez egyiké akkor nagyon nem jó

két fiú vagy két lány?

gondolom 2 lány..

Fordítva is tetsziK?

2013. okt. 23. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:

ha csak 1x2 csináltok ilyet akkor nem.

ha rendszeressé vállik akkor igen,mármint "alárendelt" leszel (van amikor nem).

ha megvolt és te is élvezted (és a másik csaj csak "kisegített) akkor nincs gáz. ha ő is aktívan benne volt akkor már lehet gyanakodni,(nem mindig) hogy valamit hiányol a kapcsiban/ból.

2013. okt. 24. 11:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Most a barátnőidnek akarsz megfelelni, vagy akivel jársz?

Az, hogy mi leszel a résztvevőktől is függ. Lehet, a másik nő átveszi a hatalmat:( Lehet, hogy te leszel a domináns, (ha van eszed). Lehet, hogy beleszeretsz a lányba? Honnan tudod, mi bújik benned, ha már ezen így elgondolkodol?

De azon is el lehet gondolkodni, hogy a "pasik" így csajoznak, legálisan: a nőjükkel! Fiút ritkán keresnek, általában egy leszbikus hajlamú lánnyal végigkefélik az étlapot, majd feleségül vesznek egy "rendes" normális nőt:)Na most, hogy itt ebben a mai világban, mi a rendes, s normális, ne is nyissunk vitát:)A szexoldalakon felteszik a nőjüket, volt barátnőikkel való szexet, ahol természetesen ők a felismerhetetlenebbek:(

Tehát nem ettől leszel alárendelt. Ha nem gondolkozol, és érzel helyesen, alárendelt lehetsz, miközben észre sem veszed.

Mennyi idős ez a kapcsolat? Mennyire ismered a fiúdat? Sok mindent kellene tudni róla, hogy eldönthesd, kihasznál-e téged! Ezt csak ő karja? Netán megzsarolt vele? Finomabban mondva: szeretete feltételéül szabja?

2013. okt. 24. 15:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Pár éve már együtt vagyunk, de sosem erőltette. Egyszer említette, engem meg nem hagyott nyugodni a dolog, és szerettem volna a kedvében járni. A lány is benne van a buliban, mármint vele is van szex a párom részéről..
2013. okt. 24. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
szavaidból ítélve neked is tetszik a dolog. valamilyen szinten az alá rendelt szerepet is lehet élvezni,de miért nem próbáljátok ki az MMF felállást is? akkor a kérdés nem lenne aktuális...
2013. okt. 26. 06:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Arról is gondolkodtunk.
2013. okt. 26. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
ez esetben nincs alárendelt szerep,csak élvezet.
2013. okt. 27. 05:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!