Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.
nem ítélem el Én pl
de ha nem kettőtök vágya csak ez egyiké akkor nagyon nem jó
két fiú vagy két lány?
gondolom 2 lány..
Fordítva is tetsziK?
ha csak 1x2 csináltok ilyet akkor nem.
ha rendszeressé vállik akkor igen,mármint "alárendelt" leszel (van amikor nem).
ha megvolt és te is élvezted (és a másik csaj csak "kisegített) akkor nincs gáz. ha ő is aktívan benne volt akkor már lehet gyanakodni,(nem mindig) hogy valamit hiányol a kapcsiban/ból.
Most a barátnőidnek akarsz megfelelni, vagy akivel jársz?
Az, hogy mi leszel a résztvevőktől is függ. Lehet, a másik nő átveszi a hatalmat:( Lehet, hogy te leszel a domináns, (ha van eszed). Lehet, hogy beleszeretsz a lányba? Honnan tudod, mi bújik benned, ha már ezen így elgondolkodol?
De azon is el lehet gondolkodni, hogy a "pasik" így csajoznak, legálisan: a nőjükkel! Fiút ritkán keresnek, általában egy leszbikus hajlamú lánnyal végigkefélik az étlapot, majd feleségül vesznek egy "rendes" normális nőt:)Na most, hogy itt ebben a mai világban, mi a rendes, s normális, ne is nyissunk vitát:)A szexoldalakon felteszik a nőjüket, volt barátnőikkel való szexet, ahol természetesen ők a felismerhetetlenebbek:(
Tehát nem ettől leszel alárendelt. Ha nem gondolkozol, és érzel helyesen, alárendelt lehetsz, miközben észre sem veszed.
Mennyi idős ez a kapcsolat? Mennyire ismered a fiúdat? Sok mindent kellene tudni róla, hogy eldönthesd, kihasznál-e téged! Ezt csak ő karja? Netán megzsarolt vele? Finomabban mondva: szeretete feltételéül szabja?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!