Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma hazafele jövet a tömött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hazafele jövet a tömött buszon dörgölőzött hozzám egy gusztustalan alak, azóta ráz az undor, hogy tudnám elfelejteni ezt a kellemetlen élményt?

Figyelt kérdés

Szóval hozzám dörgölőzött, meg fogdosta a fenekem, közben még így a lábaival is közrefogott alig tudtam szabadulni.

Lányok jártatok már így? Ha igen mit tettetek ebben a szituációban? Sokáig éreztetek utána undort?

2013. nov. 22. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem vágtad bele a könyököd? Az ilyeneket így kell leszerelni. Elfelejteni nem fogod, viszont egy kád forró víz csodákra képes.
2013. nov. 22. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
jártam már így párszor. szólni nem érdemes hangosan, mert letagadja, és akkor neked ciki. én csak jól meg szoktam lökni, és nem szólhat semmit, elvégre a busz rázkódik :P volt, hogy magassarkúval ráléptem a lábára jó erősen ;)
2013. nov. 22. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:

1. Megkérem, hogy álljon odébb.

3. Ha nem teszi, arrébb lököm.

4. Csak észreveszi valaki - főleg, ha már kb ordibálsz vele, hogy húzzon el - és akkor egy kedves, udvarias fiú majd szintén megkéri, hogy takarodjon már odébb. De lehet, hogy el is rakja neked onnan. :)

Én ha tehetem mindig ügyelek, hogy ne kerüljek ilyen szituba.

2013. nov. 22. 19:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezen gondolkoztam én is, hogy ha most elkezdek hangoskodni az nekem lesz csak ciki, próbáltam arrébb állni, csak így meg a többi ember nézett rám csúnyán, hogy egy nagyon kevés helyre furakodtam be..
2013. nov. 22. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
és a könyök jó megoldás, erőteljes mozdulattal belevágod, minden undorodat tedd bele, erőből...
2013. nov. 22. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Én még azt is nagyon utálom, mikor ugyancsak sokan vannak a buszon (vagy akár kevesen, de épp a közelemben van az illető) és egy majom megáll mellettem/mögöttem és szipog, köhög, krákog.. húúú na ezt nagyon nem bírom elviselni :O

2013. nov. 22. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

múltkor a buszon egy "drapp" honfitársunk nagyon durván betámadott, leült mellém, átölelt, és szabályosan a semmiből le akart smárolni. konkrétan üvöltöttem vele, hogy azonnal szálljon le rólam, akkor annyit tett, hogy levette a kezét, de továbbra is nyomult. én végig kiabáltam vele, hogy hagyjon már békén. a tömött buszon szerinted ki segített? senki. mindenki igyekezett oldalra nézni. szerintem a többség felől akár meg is erőszakolhatott volna, lényeg, hogy ők nem láttak semmit, nem hallottak semmit. de mikor fellöktem a srácot, úgy, hogy leesett a székéről, legalább békénhagyott...

2013. nov. 22. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, de mi az, hogy drapp, még sose hallottam
2013. nov. 22. 19:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Ez igazán szomorú, amúgy ja ezt akartam is írni előbb, h nem számítok már én se az emberek segítségére, még a férfiakéra se, mert tudom én is, h ilyen az emberek hozzáállása..:(

Amint lesz rá módom kocsival fogok járni a tömegközlekedés helyett, gyűlölöm...

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, mentek a zöld kezek :)

2013. nov. 22. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
8-as gondolom kisebbségi egyénre gondolt..
2013. nov. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!