Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hazafele jövet a tömött buszon dörgölőzött hozzám egy gusztustalan alak, azóta ráz az undor, hogy tudnám elfelejteni ezt a kellemetlen élményt?
Szóval hozzám dörgölőzött, meg fogdosta a fenekem, közben még így a lábaival is közrefogott alig tudtam szabadulni.
Lányok jártatok már így? Ha igen mit tettetek ebben a szituációban? Sokáig éreztetek utána undort?

1. Megkérem, hogy álljon odébb.
3. Ha nem teszi, arrébb lököm.
4. Csak észreveszi valaki - főleg, ha már kb ordibálsz vele, hogy húzzon el - és akkor egy kedves, udvarias fiú majd szintén megkéri, hogy takarodjon már odébb. De lehet, hogy el is rakja neked onnan. :)
Én ha tehetem mindig ügyelek, hogy ne kerüljek ilyen szituba.

1-es vagyok.
Én még azt is nagyon utálom, mikor ugyancsak sokan vannak a buszon (vagy akár kevesen, de épp a közelemben van az illető) és egy majom megáll mellettem/mögöttem és szipog, köhög, krákog.. húúú na ezt nagyon nem bírom elviselni :O

#2-es vagyok
múltkor a buszon egy "drapp" honfitársunk nagyon durván betámadott, leült mellém, átölelt, és szabályosan a semmiből le akart smárolni. konkrétan üvöltöttem vele, hogy azonnal szálljon le rólam, akkor annyit tett, hogy levette a kezét, de továbbra is nyomult. én végig kiabáltam vele, hogy hagyjon már békén. a tömött buszon szerinted ki segített? senki. mindenki igyekezett oldalra nézni. szerintem a többség felől akár meg is erőszakolhatott volna, lényeg, hogy ők nem láttak semmit, nem hallottak semmit. de mikor fellöktem a srácot, úgy, hogy leesett a székéről, legalább békénhagyott...

Ez igazán szomorú, amúgy ja ezt akartam is írni előbb, h nem számítok már én se az emberek segítségére, még a férfiakéra se, mert tudom én is, h ilyen az emberek hozzáállása..:(
Amint lesz rá módom kocsival fogok járni a tömegközlekedés helyett, gyűlölöm...
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, mentek a zöld kezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!