Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg férfiak! Hogy tudtok valakivel érzelmek nélkül
szexelni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán vágytok arra, hogy egy nő szeressen is, vagy elég a szex? Mi az oka? Csalódás ért, sérelem a múltban, ami ezt eredményezi? Szerintetek ez egészséges? Most nem olyanról beszélek, aki pl. egy buli alkalmával összejön egy nővel, és jól érzik magukat, hanem olyanról, aki csak szexre hajt bárkivel találkozik, és másra nem. Ilyenkor nem vetődik fel benne ha az a lány esetleg aranyos, csinos, hogy többet is kaphatna tőle? Csak mert én képtelen lennék rá, egyenlőre. Lehet ha érne valami csalódás én is ilyen lennék, vagy erre "születni" kell?
Nincs heti frusztráció, de elég olcsó érv az, hogy a férfi poligám. Az agyatlan emberek azok, akik nem tudnak uralkodni önmagukon.
2014. máj. 5. 18:58
12/26 anonim válasza:
Csak jelzem, hogy komoly antropológusok bizonyitották és tényként állitják, sőt a női poligámiát is. Olvass pár munkát tőlük, és ne kúfőből akarj okosabb lenni mint egy tudományág!
2014. máj. 5. 18:59
13/26 anonim válasza:
A tudomány megpróbálja megmagyaárzni az emberi lélek érzéseit is különféle vegyületekkel. Mégsem tudják, mi a határ élet és halál közt. Inkább áltudomány ez apukám :)
2014. máj. 5. 19:00
14/26 anonim válasza:
Ilyenkor hol a fenében van Kenzo?
2014. máj. 5. 19:00
15/26 anonim válasza:
#13 ettől még egy tudományág ezernyi szakemebere áll szemben a te légből kapott semmi alá nem támasztott kútfőből odavágott véleményeddel. Bocs, de a szakemberekre hallgatok és nem rád. És ezt tanácsolom mindenki másnak is.
2014. máj. 5. 19:02
16/26 anonim válasza:
Az nem jelenti azt hogy a szakember tapasztalt is, én inkább annak hiszek aki már elég tapasztalattal rendelkezik. Függetlenül hogy mit mondanak a szakemberek.
2014. máj. 5. 19:04
17/26 anonim válasza:
Egyetértek a 11-es válaszoló irományaival.
Sokat számít az érzelmi intelligencia.Van akiből ez teljesen hiányzik,azokról elhiszem hogy simán lefekszenek akárkivel.Én erre nem vagyok képes.Nekem nem jó akárki,ha nem kötődök hozzá,nem ismerem,nem szeretem,akkor vasvillával is szurkálhatnak,nem fogok vele lefeküdni.
2014. máj. 5. 19:08
18/26 Költőnő? válasza:
Vannak monogám és poligám EMBEREK. Ez utóbbiból több a hím, de ez sztem egyénfüggő inkább.
Bocs az offért nem a kérdéshez kapcsolódik.
2014. máj. 5. 19:10
19/26 anonim válasza:
Nekem elég ha egy nő testileg vonzó, és már le tudnék vele feküdni, egyszerűen kívánom őt. Szerintem ez egy természetes ösztön. Csak sok nő ebből tévesen azt vonja le, hogy az érzelemvilágom sivár, pedig nem így van. Azért mert valakivel az első blikkre le tudnék feküdni, még nem jelenti azt, hogy később ne alakuljanak ki érzéseim a nő felé. Ha valaki nem akar kapcsolatot, akkor csak a szex kell neki, de találkoztam már ilyen nővel is...szóval olyan nagy eltérés nincs a két nem között. Mindkettő képes érzelmek nélkül is szexelni, csupán azért mert a másik felet vonzónak találja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!