Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg férfiak! Hogy tudtok valakivel érzelmek nélkül szexelni?
Egyáltalán vágytok arra, hogy egy nő szeressen is, vagy elég a szex? Mi az oka? Csalódás ért, sérelem a múltban, ami ezt eredményezi? Szerintetek ez egészséges? Most nem olyanról beszélek, aki pl. egy buli alkalmával összejön egy nővel, és jól érzik magukat, hanem olyanról, aki csak szexre hajt bárkivel találkozik, és másra nem. Ilyenkor nem vetődik fel benne ha az a lány esetleg aranyos, csinos, hogy többet is kaphatna tőle? Csak mert én képtelen lennék rá, egyenlőre. Lehet ha érne valami csalódás én is ilyen lennék, vagy erre "születni" kell?
22l
#16 Tény, hogy nem jelent tapasztaltságot is :D
Remek sorozatok voltak az NG-n, és a discovery-n, és vannak is az emberi viselkedésről :)
Néha elkeseritően kiderül,hogy egyáltalán nem vagyunk intellektuális lények mi emberek :)
B***asszki akkora dugó volt ma , hogy a tököm tele volt vele míg hazaértem.
Ja igen kérdésre is írok valamit.
Vannak érzelmes emberek lelkizősök, akiknek kell a szerelem, persze szerintem kevésnek.
Meglátsz egy k***úrvajó csajt egy pillantás alatt el tudod dönteni, hogy lefeküdnél e vele! Mindenki el tudná dönteni h megdugná e. Csak vannak akiknek ahhoz érzelmek is kellenek.
de ahhoz h felálljon a dákó ahhoz tutira nem.
Lehet h egy érzéketlen ember vagyok de simán megdugnám ha tetszik és vonzó.
persze ezen az oldalon nagyon sok a fiatal gyermeki lelkű ember.
Mindenkinek máshogy jó.
Ba***sszki és hideg is van én meg elmentem egy ingben, nem győztem fűteni hazafelé.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!