Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm ki akarja velem próbálni, lehet ennek vmi következménye? (lány-lány)
Beszélgettünk és úgy nézz ki legjobb barátnőm kipróbálná egy másik lánnyal.Engem nevezett meg,hogy mi ez meg az miatt kipróbálhatnánk.
Én még szűz vagyok.Ő már nem. Én benne lennék a dologban,mert én is ki szerettem volna már próbálni egy másik csajjal,kíváncsiságból. Ha meg a legjobb barátnőmmel,akiben bízok is,szép is.Hát az lenne a legjobb.
Csak nem tudom ennek lenne e vmi következménye a barátságunkat tekintve.
Aztán amikor mondta lefagytam egy kicsit és nem mondtam rá,hogy próbáljuk ki,vagy benne lennék.Mert elgondolkodtam.
Viszont,hogy a témát,hogy hozzam elő még egyszer azt nem tudom.Esetleg ebben vmi tanács?
34/F vagyok.
Semmi kivetni valot nem latok ebben, sot!
Szerintem ebbol csak jo elmenyei lehetnek, mivel nem fajhat.
Fontos hogy az elso ne legyen rossz.
Fontos hogy valahogy at kene esni azon a szuzesseg teman, es ha egy lany a partner az nem gond
Tudnod kell, hogy egy allo fax nem olyan mint a barinod vekony kis ujja, tehat ne ijedj majd meg ha majd egy fiuval kerulsz ossze. Lehet hogy az elso fax meg igy is fajni fog
Persze fontos hogy ebbol ne arra kovetkeztess, hogy novel jo, pasival nem jo.
Jo lenne ha valami komolyabb meretu, valosaghu vibrivel is probalkoznatok, probalkoznal, hogy ne szokj ra a vekony ujjra es a nyelves csiklos dologra.
A lanyok nagyresze nem tanul meg huvelyen keresztul elelvezni, mert kiskoruk ota a csiklojukat ingerlik. Ugy konnyebb nyilvan.
Mivel nem volt még olyan fiú akivel elveszíthettem volna.Ismerkedni ismerkedem pasikkal.De szexig egyikkel sem jutottam el.
Bevallom azt,hogy már nagyon vágyok szexre,vagy legalábbis,hogy ne magam elégítsem ki magamat.Aztán mivel nem akarom úgy elveszíteni,hogy egy egy éjszakás kalandba bele megyek.Így gondoltam,hogy ha barátnőm benne van akkor miért is ne.Persze az sincs kizárva mire eljutnánk oda,neki és nekem is lenne vkim.
Én nem barátnőmmel akarom elveszíteni a szüzességemet,csak kiakarjuk próbálni milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!