Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A bártnőm szűz én már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FAUST TOBIAS kérdése:

A bártnőm szűz én már nem látszódik rajta, hogy akarja csak egy picit vissza húzódó típus . Ilyenkor mit tehetek? Jahh, az tudom hogy várni de ha lehet más féle válaszokra számítok kősszy

Figyelt kérdés

#lány #bátorítsam fel
2014. máj. 6. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Beszélni vele.
2014. máj. 6. 14:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Már ki beszéltem vele az egészet nincs őn bizalma

és ezért már az elején vagyunk mikor azt mondja álj

2014. máj. 6. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő helyen, hangulatban kettesben vagytok akkor probálkozz, azt majd szól, hogy meddig mehetsz el. Lehet elveszti egy kicsit a fejét, és ő is akarni fogja..
2014. máj. 6. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg! Beszélgessetek róla, hogy ő hogy áll hozzá a dologhoz. Lehet, hogy ő sem akar várni, csak nem tudja, hogyan kezdeményezzen. Ha félénk, ajánld fel neki, hogy csinálhatjátok úgy is, hogy levetkőztök és kényeztetitek egymást, anélkül, hogy szex lenne, hogy meg tudja mutatni, mi a jó, te is meg tudd mutatni, hogy neked mi a jó, hogy legyen egy kis tapasztalata az aktus előtt. Az sokat segít :)
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne beszélj vele, mert még magad se vagy tisztába a szavakkal és hogy azokat hogy kell egymás után rakni értelmesen.....a kősszy-től meg felállt a szőr a hátamon :)
 6/9 A kérdező kommentje:

Töllem más is állhat a hátadon

5/5

2014. máj. 6. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:

#5ös válaszolóval egyetértek.

Elég nagy a probléma köztetek, ha ezt a kérdést vele nem tudod megbeszélni és vadidegen emberek segítségére van szükséged, akik nem ismernek titeket.

Amúgy se tudom, hogy ilyen kérdéseknél a kérdező mégis milyen válaszra vár?? Az, hogy nyomj meg rajta egy gombot és szétteszi a lábát, nem működik.

2014. máj. 6. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Jahh. Látszodik. Nem lehet, hogy csak azt látod amit elképzelsz? Jahh. Mint az UFOváro a lufit is UFOnak nézi. Jahh.
2014. máj. 6. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Kőssz 3-as és 4-es vállaszoló
2014. máj. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!