Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak női testbe zárt fiúk?
Szívesen beszélgetnék, ilyen illetővel.
Magam is elborult vagyok, bár épp az eset fordítottja.
Azaz, fiú testbe zárt lány.
NEGATÍV, Idétlen kommentek nem érdekelnek! Köszönöm!
Férfi vagyok. Vannak olyan tulajdonságaim amiatt inkább lány testben érezném jól magam: gyenge vagyok, csendes és visszahúzódó, ez azért jobban áll egy lánynak. Egy férfi olyan gyengének tűnik tőle, nem igazi férfi, csak egy utánzat. Szeretném lánykánt, hogy százféle ruhadarabot és cipőt felvehetek, minden nap máshogy nézhetek ki, de egy férfinál nagy mértékben korlátozottak a lehetőségek.
Férfiként nőttem fel, tetszik, hogy állva pisilek és nem menstuálok, bár a borotválkozás sem éppen kényelmes, de azért most már nem váltanék. A kinézetemen változtatnék, de talán a két legzavaróbb dolgot magamon a genetika határozza meg, nem tudok rajtuk látványosan vagy végelegesen változtatni.
Teljesen létezik olyan. Transz nőnek hívják, aki a nőkhöz vonzódik. Mi ezen annyira érthetetlen dolog? A szexualitás és a nemi identitástudat két teljesen független dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!