Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nővérem vibrátorát használom aki nem tud róla de lemosom utána az normális? Nem lehet ebből baj? F
Figyelt kérdés
csak ki kartam egyszer próbálni mert véletken megtaláltam amikor kutattam szobájában xD és rászoktam mert jóérzés :S
f
2014. máj. 7. 14:59
2/37 anonim válasza:
Ha ennyire élvezed vegyél magadnak egyet... nehogy nővéred elkapjon valami komoly fertőzést.
3/37 anonim válasza:
Inkább vegyél magadnak egy sajátot mert ez nagyon durva!
4/37 A kérdező kommentje:
elég drága sajnos és ha pl megrendelem neten akkor mi van ha anyám vszi át vagy a nővérem???
2014. máj. 7. 15:02
5/37 anonim válasza:
akkor ki fog derülni h búza vagy
6/37 anonim válasza:
Te analisan használod? Akkor csak óvszerrel!!!! Egyébként az ilyen intim szerszámok szigorúan saját használatra valók.
8/37 anonim válasza:
Most vagy a nővéred, vagy te fogsz bekapni valami nagyon ronda nemibetegséget.
Gratulálok hozzá, hogy agy nélkül tudsz létezni.
9/37 A kérdező kommentje:
ez ennire veszéjes? ezt nem is tudtam. most ,kitszámít hányéves vagyok?
2014. máj. 7. 15:06
10/37 anonim válasza:
és bezzeg az én kérdéseimet törlik mikor ezek a tinibarmok bőven túltesznek rajta
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!