Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon mennyire vagytok szégyelősek?
Anyukámmal ketten élünk, és én kiskorom óta nagyon szégyenlős vagyok, szóval mindig mindketten ruhában vagyunk itthon, még fehérneműben sem alszom mert úgy vagyok vele hogy nem szeretném ha rám nyitnának alvás közben. A szomszédban egyébként pucéron szoktak rohangálni és az apa együtt fürdik a 18 éves lányával is akár, ami nekünk nagyon abszurd mivel anyukámmal nagyon nem így viselkedünk :D
20L
Sose mutatkozok fehérneműben itthon, minimum egy rövidgatya meg ujjatlan van rajtam :D csak barátom előtt vetkőzök jobban :D és nekem nagyon fura hogy náluk ő simán kimegy a konyhába reggel egy alsógatyában mikor otthon van anyukája meg tesója o.O de hát náluk ez a szokás, ők nem csinálnak ügyet belőle :D itt nálunk más a szokás. :)
20/L
fehérneműben,de csak nyáron mert akkor van jóidő,semennyire sem volt tabu téma.
29/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!