Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Otthon mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon mennyire vagytok szégyelősek?

Figyelt kérdés
Otthon mibe jártok?Szüleitek?mennyire tabu téma ez otthon?pl mesztelenül vagy fehérneműben?nemet kort kérnék,privi is lehet:)

#meztelen #otthon #szülő #fehérnemű #meztelnkedés #beválalóság
2014. máj. 7. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámmal ketten élünk, és én kiskorom óta nagyon szégyenlős vagyok, szóval mindig mindketten ruhában vagyunk itthon, még fehérneműben sem alszom mert úgy vagyok vele hogy nem szeretném ha rám nyitnának alvás közben. A szomszédban egyébként pucéron szoktak rohangálni és az apa együtt fürdik a 18 éves lányával is akár, ami nekünk nagyon abszurd mivel anyukámmal nagyon nem így viselkedünk :D

20L

2014. máj. 7. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőmmel élek együtt, este fürdés után egy szál kolbászban rohangálok a lakásban. Odamegyek hozzá, mindig megsimogatja a farkam, ad rá puszit, taperol, ilyesmi. Régebben szüleimnél max boxerban, pucéran soha!
2014. máj. 7. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Sose mutatkozok fehérneműben itthon, minimum egy rövidgatya meg ujjatlan van rajtam :D csak barátom előtt vetkőzök jobban :D és nekem nagyon fura hogy náluk ő simán kimegy a konyhába reggel egy alsógatyában mikor otthon van anyukája meg tesója o.O de hát náluk ez a szokás, ők nem csinálnak ügyet belőle :D itt nálunk más a szokás. :)

20/L

2014. máj. 7. 21:59
 14/18 Kqwert Gábor ***** válasza:
Amíg anno a szüleimmel laktam, max. alsógatyáig vetkőztem le előttük. Mivel már nem lakom velük, így meztelenül szoktam lenni a házban, ha nincs hideg. 37/F
2014. máj. 8. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sehol sem vagyok szégyenlős.
2014. máj. 8. 17:47
 16/18 anonim ***** válasza:

fehérneműben,de csak nyáron mert akkor van jóidő,semennyire sem volt tabu téma.

29/F

2014. máj. 8. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Szüleim előtt sosem mutatkozom meztelen, de pl. hugom előtt simán, meg ős is előttem...ez vhogy így alakult, nincs ebben semmi extra sztem. 23/F
2014. máj. 9. 07:19
 18/18 anonim ***** válasza:

mint a negyes valaszolo

17 l

2014. máj. 11. 11:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!