Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy nem bántam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem bántam meg?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége a kapcsolatomnak és közvetlenül utána egy barátomhoz költöztem. Egyik este kicsit többet ittunk a kelleténél és lefeküdtünk. Ő másnap azonnal bocsánatot kért, elmondta, hogy nem akar kihasználni stb. Én viszont nem bántam meg.
2014. máj. 7. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon ügyesek vagytok. De leszarjuk ezt mi itt! Éld az életed, ahogy akarod. Tartás nem sok szorult beléd.
2014. máj. 7. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
normális, szabad voltál miért ne lehetne nemi kapcsolatod, ha jó volt az a lényeg.
2014. máj. 7. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
bejött, élvezted? Ennyi. igen, normális ha vágyad volt, és úgy döntöttél, hogy hajrá.
2014. máj. 7. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
na elsö te tuti aze gyik megkeseredett soha nem találok nöt pasi vagy innen az oldalról. Én sem voltam soha hive az egyéjszakásnak egyedülálló koromban és soha nem is volt benne részem de nem erkölcsi oldal miatt hanem mert nekem több kellett mindigis egy együttléthez, de ettöl még nem itélem el azt akinek van vagy volt ilyenben része....
2014. máj. 7. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke nekem ez volt az első egyéjszakásom és nem is tervezek többet! Ezért (is) kérdeztem, hogy normális-e ha nem érzek bűntudatot. Bár az exemhez képest olyan ártatlan vagyok mint egy apáca
2014. máj. 7. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
#4: ha személyesn ismersz, akkor mondj véleméynt ok? Több barátnőm volt, mint neked pasid lesz (már ha nő vagy), ha pasi, akkor meg értsd fordítva.
2014. máj. 7. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:

kérdező: nem büszkének kell lenni, sem pedig szégyenkezni nem kell. Bakker nemi életet éltél, mert úgy érezted kellett. Pont.

Éhes voltál ,ettél. Ebből miért kell ügyet csinálni?

2014. máj. 7. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!