Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek, hogy csak megdugtok egy lányt aztán szakítotok vele?
Eddigi életemben 1x jártam valakivel, de nem igazán jönnek be nekem a kapcsolatok, viszont azért szexelni mindenki szeret, éshát jelentkező is akadna épp elég.
Csakhogy, kivétel nélkül minden lány kapcsolatot akarna, és mondjuk 10-20 ilyen van, ebből van 5 aki nagyon be is jön és ebből 2-3 le is feküdne kb rögtön velem. De ha utánna mégse járnék velük az elég rosszul esne, h csak kihasználtam őket :/ és nem tudom megtenni.. már többször visszaléptem ilyen lehetőség előtt az utolsó pillanatban.
Egyszerűen nem tudom őket "kihasználni" :|
Ti mit tennétek a helyemben?
Azt még érdemes tudni, hogy nem a testem miatt jövök be a lányoknak hanem van egy elég érdekes, számukra vonzó stílusom. Emiatt is van az, h inkább kapcsolatot tudnának velem elképzelni mint 1 éjszakás kapcsolatot.
ismerem ezt a helyzetet, van nekem is 1 lányismerősöm, aki régóta próbál elcsábítani - egyszer ittasan majdnem belementem, de aztán mégsem...félek h megváltoznának a dolgok
-most is van 1-2 lány aki szívesen járna velem, kavargatunk, stb. de csak lefeküdni "nem akarnak" - legalábbis ezt mondják - aztán egyik buliban, ahol az egyik közülük részegebb volt :D végül csak elkaptam :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!