Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti általában hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti általában hányszor élveztek el szex közben?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
56-szor:P
2014. máj. 7. 22:42
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
49
2014. máj. 7. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
nulla
2014. máj. 7. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez csakis attól függ mennyire ügyes a partnerem..:P Van h egyszer sem, de van h 4x 5x is akár...:D
2014. máj. 7. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Elméletileg, a legtöbb nőnél nehéz elérni valódi, vaginális orgazmust. Ismerek olyan nőt, aki már 70 fölött van, és még soha nem érezte, milyen is az. Ha a partner nagyon ügyes igaz, hogy egymás után többször is előfordulhat, bár igaz, talán a 4. után már fájdalmas lehet. Csiklói orgazmust akármikor el lehet érni egy nőnél, ez a legegyszerűbb, és nagyon gyakran összejön. Állítólag ez nem pont olyan intenzív mint a vaginális, de nem tudom pontosan, mert még nekem sem volt, hogy G-pont által élvezzek el.
2014. máj. 7. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Minimum: -hüvelyi:2

-csiklós:3

2014. máj. 7. 23:00
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

#5 te vadbarom.

mesélj már még, hogy miféle orgazmuscsoportok vannak.

Én úgy tudom az elélvezés az elélvezés, és csak abban különböznek, hogy mivel éred el.

És nem máshogy élvezel el...

2014. máj. 7. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
7. oda írtam, hogy csak hallottam, ismerősök mesélték, hogy nekik G-pont által sokkal jobb volt, intenzívebb, és tovább is tartott
2014. máj. 7. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Fölösleges itt vadbarmozni, az nem érv.

Az én tapasztalatom szerint legalább 2 féle orgazmus létezik.

2014. máj. 7. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Amúgy bírom az ilyen embereket. Azért mert nála vmi úgy működik, az ő logikája szerint abból az következik, hogy a többi 7 Milliárd embernél is úgy van.
2014. máj. 7. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!